cof

Met United naar New York

Ga je voor het eerst naar New York? Dan lees je hier alles over de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. Het is dus raadzaam een uitvoerige blik te werpen aan dit artikel. Ben je al eens in New York geweest? Dan is het toch fantastisch om terug te lezen over waar je allemaal bent geweest? Dit is geen gewoon artikel zoals ik deze altijd schrijf, maar meer een gids. Wat zijn nu echt de hoogtepunten? Welke plekjes van de stad zijn minder bekend maar mag je zeker niet missen? We vliegen met United Airlines naar de Big Apple. We verblijven in downtown Manhattan in het Millennium Hilton New York Downtown. De perfecte uitvalbasis voor je stedentrip. We nemen onder andere een sightseeing bus, gaan naar het 9/11 memorial en museum en brengen een bezoek aan een spreekwoordelijk hoogtepunt ” One World Obeservatory”. De nieuwste bezienswaardigheid De Vessel mag ook niet ontbreken! Alles wat New York te bieden heeft in een artikel! Uitprinten en meenemen dus!

Vlieg snel met United naar New York
United Airlines is de belangrijkste Amerikaanse luchtvaartmaatschappij met dagelijks een directe vanaf Schiphol naar New York. In een uurtje of 8 (Heen) ben je op de luchthaven van Newark vanwaar je weer gemakkelijk met Blacklane naar New York reist. Met een comfortabele Boeing 767 gaat de reis nog sneller. Je kunt kiezen uit gewone Economy klasse. Maar bij Economy Plus heb je extra beenruimte en zit je verder voorin het vliegtuig. Bij United Polaris, de Businessclass, heb je de mogelijkheid de stoel te veranderen in een heerlijk bed. Wat wil je nog meer? United Polaris heeft alles inclusief fast track security, de mogelijkheid om je maaltijd op voorhand te boeken, alsook priority boarding en bagage.  Daarnaast kun je van te voren een stoel reserveren in je eigen klasse of in de Ecomony plus voor een extra betaling. Je kunt ook Lounge toegang boeken. Dan mag je in de United Lounge genieten van een hapje en een drankje voor je vlucht begint. Tijdens de vluchten naar New York worden maaltijden verzorgd en krijg je genoeg te drinken. En als je dorst hebt kun je altijd naar de pantry lopen voor een extra drankje. Aan boord is een entertainment systeem met de nieuwste films. Ook kan je de route volgen. Het personeel aan boord is erg vriendelijk en de service is wat je van deze maatschappij verwacht: Fantastisch. United vliegt ook vanaf Amsterdam rechtstreeks naar onder andere San Francisco, Houston en Chicago. Voor meer informatie en alle bestemmingen of boekingen bezoek je: https://www.united.com/en/nl.

Stijg tot grote hoogte: One World Observatory
Met de metro naar het Oculus station gaan! Want dat is een station wat je niet mag missen en toevallig staat deze direct tegenover ons hotel! Maar ook vlakbij het One World Observatory. Ideaal om mee te combineren! We wandelen langs het wereldberoemde 9/11 monument, later meer. We gaan namelijk eerst een kijkje nemen in het hoogste gebouw van New York!
Nadat je tickets hebt gehaald beneden stap je in de lift waar je in slechts 47 seconden liefst 102 verdiepingen omhoog gaat. Wanneer je naar boven gaat met de lift lijkt het net of je los in de lucht zweeft. Je ziet in 47 seconden hoe New York vanuit het niks word opgebouwd naar wat het nu is. Daarna gaan de deuren open, krijg je een leuk filmpje afgespeeld over New York. Wanneer het filmpje klaar is gaat het scherm waar deze zojuist is afgespeeld naar boven en heb je het prachtige uitzicht over het noorden van Manhattan. Wat hoog ben je ineens. Bij een goede dag kun je zelfs alle omliggende Staten inkijken. Vanaf deze hoogte zie je alle gebouwen van New York. Het lijkt net of je op een Maquette kijkt vanaf grote hoogte. Een prachtig zicht en een unieke ervaring. Want op z’n Amerikaans proberen ze er wat van te maken met educatieve filmpjes. Wanneer je de lift naar beneden neemt lijkt het alsof je uit de toren word geschoten naar beneden. Bij je New York CityPASS is toegang inclusief! Meer informatie over One World Observatory: https://oneworldobservatory.com/.

9/11 Memorial & Museum
En als je dan toch vlakbij bent dan bezoek je zeker ook het Memorial en Museum van elf September. Die mag je echt niet missen, ook niet als je trouwens niet vlakbij bent. Omdat het bij de geschiedenis van de stad hoort, maar ook om even te voelen wat hier is gebeurd, wat de stad heeft meegemaakt. Eerst wandel je nog boven langs de twee “watervallen” waar rondom alle namen van slachtoffers zijn geschreven. Sommigen zijn met bloemetjes opgevrolijkt. Want slechts een paar dagen na de gebeurtenissen was men al plannen aan het maken voor de situatie zoals hij nu is geworden. Men moest door, en het kenmerkt de stad weer als vanouds! Het museum is echter nog veel ingrijpender. Met een roltrap ga je naar beneden en krijg je een audiogids mee (Extra te betalen). Dit raad ik echter zeker wel aan.

Niemand minder dan Robert de Niro verteld alles over de gebeurtenis en de gevolgen. Je ziet onder andere een brandweerauto die destijds op de plek des onheils was, en je ziet de “Trap van de overlevenden”. Deze verbond beide WTC’s ondergronds en veel mensen hebben het op die plek overleefd. Je ziet nog brokstukken van de gebouwen en krijgt verhalen te horen van familie en vrienden van overlevenden. Erg heftig maar wel de waarheid. In de hal zie je de fundering van de watervallen, wat vroeger dus de twee flats van het World Trade Center was. Het heftigste om te zien was hoe de vliegtuigen de flats invlogen. Je hebt het al vaak gezien, maar vlak onder de plek des onheils is het nog aangrijpender. Denk er trouwens wel aan dat je het museum niet bezoekt vlak voor je terugvlucht zoals wij dat deden… Koop de New York CityPASS en je toegang is inbegrepen. Voor meer informatie en tickets kijk je op https://www.911memorial.org/.

Wandelen over een verhoogde spoorlijn
Dat is eigenlijk hoe we het Highline Park in een zin zouden beschrijven. We hebben zojuist onze passen voor de TopView Sightseeing geactiveerd (Daarover later uiteraard meer). Vlakbij ons hotel is een opstapplaats en je komt overal met de bus! Zo stappen we eerst uit bij het Highline Park. Dit park loopt helemaal van het Meatpackig disctrict tot aan Hudson Bay waar pasgeleden ook de Vessel is geopend. Tijdens een wandeling in het 2,3 kilometer lange park heb je op vele plekken prachtig uitzicht over Manhattan. Het leuke is dat het industriële (De spoorlijn) gecombineerd word met een prachtig pad langs bomen, struiken en planten. Op sommige plekken zijn er zelfs educatieve en informatieve spelletjes langs de route. Een klein laagje sneeuw maakte het prachtige plaatje compleet. Een wandeling door het park is erg leuk en onderweg kun je een aantal keer naar beneden lopen. Doe dit dan ook zeker bij Chelsea Market. Daar worden verse producten verkocht en kun je even gezellig op de markt kijken (Dagelijks). Een lekkere lunch hadden wij bij “The Park”. Naast lekker vers en gezond eten en lekkere sapjes was de sfeer ook fantastisch. Alsof je in een park zit, maar je zit toch binnen! Het restaurant zit vlakbij een trap naar het Highline Park. Ik raad het park zeker aan. Het is natuurlijk uniek en je hebt op vele plekken mooi uitzicht.

Hudson Yards Vessel
Een plek die hoog op mijn lijstje stond. Hij staat ook wel bekend als de New York staircase. Het is een gebouw aan het High Line park dat volledig bestaat uit trappen en verbindende platforms. Het heeft een soort ovalen vorm. Maar wat is de Vessel nou precies? Ik vind het moeilijk te zeggen. Van afstand lijkt het een kunstwerk of monument, maar ook op een gebouw als je binnen bent. Toegang tot de Vessel is gratis, maar je dient deze wel van te voren te reserveren binnen ene bepaald tijdsvak. Er kunnen namelijk maximaal 700 mensen in zijn. Het is een geweldige bezienswaardigheid met liefst 2500 treden in totaal. De 15 verdiepingen hoog dien je dan ook te klimmen. Er is een lift maar die is alleen voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. En de klim is natuurlijk ook hartstikke leuk. Onder kan je een foto maken vanaf het midden, de welbekende selfie die het monument naar boven op de foto zet. Onderweg heb je steeds prachtig uitzicht op onder andere de Hudson Yards en later op het metro verdeelstation en High Line. De Hudson zie je uiteraard ook liggen. In aanbouw in Hudson Yards is het Edge Hudson Yards Observation deck, wat een prachtig uithangend uitzichtpunt wordt in de top van de wolkenkrabber. Opening: 2020! Meer informatie over de Hudson Yards Vessel en reserveren van tickets via: https://www.hudsonyardsnewyork.com/discover/vessel.

De Vessel gezien vanaf het hoogste punt

Lopen van het Flatiron naar Rockefeller Center
We pakken weer de bus van TopView om een ander stukje Manhattan te bekijken. Even een wandeling door het hart van Manhatten over het wereldberoemde Broadway. In eerste instantie werd het Flatiron gebouwd onder een andere naam, maar de New Yorkers noemden het al snel Flatiron vanwege de vorm van het gebouw. Het is een enorm smalle wolkenkrabber en toen het pas gebouwd was, was het het grootste gebouw van de stad. Het gebouw is inmiddels een waar icoon van de stad. Mensen denken vaak dat het Empire State Building het meest gefotografeerde gebouw van de stad is, maar dat is fout. U raad het al; Het Flatiron wint die prijs. Vlakbij is het Madison Square Park omringd door enkele hoge en unieke wolkenkrabbers. Aan de andere kant, een aantal straten verder, is Madison Square Garden. Daar worden veel concerten gegeven en kun je wedstrijden van Basketbal en IJshockey bezoeken.

Empire State
New York is de Empire State en dus is het Empire State Building het iconische gebouw van de stad. Je kunt als je de New York CityPASS hebt een gratis ticket krijgen om de top te bezoeken en te genieten van een schitterend uitzicht. Overdag en in de avond, het uitzicht is adembenemend. Overal waar je kijkt zie je het gebouw trouwens wel en van meerdere plekken kun je een prachtige foto schieten. Wanneer het donker word kleurt de bovenkant in verschillende kleuren en op sommige dagen zelfs in een speciaal kleurenschema. Richting Times Square kom je nog langs Macy’s. Een enorm warenhuis en officieel “De grootste winkel van New York”. Liefst elf verdiepingen shoppingplezier! Uiteindelijk komen we bij Times Square. De vele LED televisies op de hoge gebouwen geven verschillende reclame’s weer. Maak een foto vanaf de tribune of ga op de foto met een van de verkleden iconen rondom het plein. Breng een bezoek aan de M&M winkel waar je de verschillende soorten kunt proeven. Pak overigens bij 42nd street de afslag richting Bryant Park. Dit is een prachtig park en je vind er de Stadsbibliotheek met enkele prachtige kamers. Public Library is gratis toegankelijk en zeker een bezoekje waard!

Op naar de “Top of the Rock”
Maar eerst zien we in de verte nog een prachtig gebouw. Crysler Building. Een uniek bouwwerk met een driehoekige bovenkant die ook erg fotogeniek is. Net als overigens al die lange Avenues die oneindig blijken te zijn. Aan de ene kant zien we in de verte Central Park, aan de andere kant lijkt de straat maar niet op te houden. Dit is wat je leest over New York, dit is waarom het zo groots genoemd word. Een volgende attractie die we gaan bezoeken met de New York CityPASS is The Top of the Rock. Voor mij is hier het mooiste uitzicht over Central Park en Downtown. De lift brengt je naar de top van het prachtige gebouw. Vanaf daar zie je heel Central park en kun je zelfs naar buiten. Je ziet de vliegtuigen laag over je heen vliegen en geniet van de hele stad. Je zit in het midden van de stad en dat zie je. Bij goed weer kun je alle wijken en bezienswaardigheden vanaf hier zien.

American Museum of National History
We nemen weer de bus van TopView, echt een ideaal transport middel omdat je onderweg ook nog eens dingen ziet die je anders nooit had gezien. Dit keer stappen we uit bij het American Museum of National History. Aangezien we de New York CityPASS hebben mogen we ook daar naar binnen en nemen we even een kijkje. Dat even word al gauw veel langer. Wat enorm veel exhibities en zalen over meerdere verdiepingen. Niet alleen van binnen maar ook van buiten is het een prachtig pand. Het museum ken je natuurlijk van de filmserie “Night at the Museum” wat een bezoek aan de hal vol met dinosaurussen nog interessanter maakt. De zoogdieren, hal van de verschillende volken en het planetarium maken het tot een leuk dagje uit. Denk dus niet “Daar ga ik even een half uurtje naartoe” want dat is zonde!

Struinen door Central Park
Ja dat mag je natuurlijk niet missen! Je kan het overigens prima combineren met het American Museum of National History aangezien deze praktisch grenst aan het park. We lopen daar dan ook het park in waar tevens een laagje sneeuw ligt. Dat maakt het tot een magisch bezoek! Ik was al vaker in het park, onder andere op de fiets en met de benenwagen, maar nu ziet het er prachtig uit! Alles is wit en de vele meertjes zijn op sommige plekken bevroren. De ijsbanen, die elke winter in het park staan, zijn druk bevolkt, net als het park overigens. Eekhoorntjes, vogels en veel mensen. Wat normaal een groene oase in de stad is werd vandaag een witte oase. Je kunt uren wandelen in het park maar wat je vooral niet mag missen zijn de rotsformaties met uitzicht op de skyline in het zuiden van het park (Wereldberoemd, net als het hele park). Of wat dacht je van Strawberry Fields, het monument voor John Lennon, waar het altijd heel druk is, maar wat eigenlijk heel klein is. The Lake met zijn leuke bruggetjes en het uitzicht over het meer richting de stad mag je ook niet missen!

Tips rondom Central Park
Rondom Central Park is veel te doen, heel veel. Zo kun je het Guggenheim Museum bezoeken. De toegang is inclusief bij de New York CityPASS en naast de indrukwekkende architectuur is het ook gewoon een prachtig museum, ook als je niet van kunst houd. Het Museum of the city of New York mag je gratis bezoeken met tickets van TopView en is ook de moeite waard als je alles over de stad te weten wilt komen. De Central Park zoo is natuurlijk ook een aanrader! De dierentuin zal je bekend voorkomen. Dat komt van de films van Madagascar. Aan het eind van Central Park loop je langs de Apple store direct 5th Avenue op waar je lekker kunt shoppen. Het is er allemaal, door de gunstige wisselkoers, iets goedkoper dan in Nederland, maar er komt nog wel tax bij. De lange straat staat vol met wolkenkrabbers zoals de Trump Tower. De bekendste winkels zoals die van Nike, Michael Kors en Timberland zijn er gevestigd. Neem ook even een kijkje in de St. Patricks Cathedral. Deze prachtige kathedraal staat midden op 5th Avenue en heeft prachtige beelden binnen en het glas in lood is ook prachtig.

Binnenin St. Patrick’s Cathedral

Internationale wijken van New York
We pakken weer de bus van TopView en stappen uit bij Canal Street. Deze straat staat bekend als de hoofdstraad van Chinatown. Direct als we uitstappen en onze wandeling door de interessante wijk starten komen er al Chinezen naar ons toe met de vraag of we tassen, juwelen of andere luxe producten voor een prikkie willen kopen. De vele Chinese restaurants nodigen uit tot een hapje en in de winkels koop je souvenirs het goedkoopst. Neem even een kijkje op het Kimlau square waar je de poort tot Chinatown ziet en waar je de straten om je heen ziet alsof je in een stad in China staat. Wanneer je de straat oversteekt zie je aan je rechterhand de poort naar de Manhattan bridge. Langs de Chinese versmarkt waar je de meloenen op straat ziet liggen lopen we ineens in een Italiaanse stad. Little Italy met Italiaanse perikelen als terrasjes, Pizzaria’s en van die idyllische Italiaanse restaurants. Mooi man!

Wandelen naar Brooklyn over de Brooklyn Bridge
Een korte wandeling vanaf ons hotel brengt ons naar City Hall Park. Dit park is vernoemd naar, je verwacht het niet, het stadhuis van New York. New York City Hall is een prachtig gebouw in een park vol eekhoorntjes en ratten. En het begin van onze wandeling naar Brooklyn. We wandelen over de Brooklyn Bridge naar de andere kant van de East river naar de booming wijk. Brooklyn is het helemaal! En dat merken we al meteen, want de hele brug staat zelfs al vroeg in de ochtend vol met toeristen die de fietspaden blokkeren. Tijdens een wandeling over de brug kom je erachter hoe deze is gebouwd en heb je tevens een prachtig uitzicht over de skyline van downtown Manhattan. Eigenlijk ook over de rest van de stad maar dat is wel wat verder weg. Eenmaal aan de overkant wandelen we door de hippe wijk Dumbo waar je leuke boetiekjes hebt en waar je tussen de historische panden door een mooi uitzicht hebt over de Williamsburg brug. We wandelen ook nog even door Brooklyn Bridge Park. Een schitterend park met prachtig uitzicht over Manhattan! Meer informatie over Brooklyn Bridge Park en Brooklyn lees je HIER!

Ontdek de vrijheid met de boot
New York is omringt met water en dus zit je al snel op de boot. Koop je tickets en stap op de boot! Deze brengt je eerst naar Liberty Island waar het Vrijheidsbeeld staat. Denk er aan om bij het wegvaren van Manhattan een blik te werpen op de Skyline van de stad. Ik vind het, vanaf hier, het mooiste uitzicht op de stad. Je kunt het Vrijheidsbeeld bezoeken en zelfs in de kroon komen. Je moet er veel trappen voor op maar het uitzicht is mooi. Boek tickets hiervoor ruim op tijd! Het Vrijheidsbeeld is natuurlijk het eerste waar je aan denkt bij de woorden New York dus moet je hier ook zijn geweest. Wanneer je het wel gezien hebt op het eiland stap je weer op de boot en ga je naar Ellis Island. Erg interessant om ook hier een paar uur te wandelen. Kijk eerst op het grote monument of er nog familie van je aan land is gekomen en bezoek dan het museum. Daar leer je alles over de immigratie en over hoe mensen hier aankwamen, werden ondervraagd en onderzocht en over punten waarom men niet het land binnen zou komen. erg interessant om gebruik te maken van de Audio tour zodat je familieleden en zelfs nog immigranten hoort over de situatie destijds! Met de New York CityPASS is de excursie inclusief!
Een leuk weetje over het Vrijheidsbeeld: Vroeger was deze van koperkleur. Echter door de aanraking met water is hij groenblauw gekleurd.

Overnachten doe je in het Millennium Hilton New York Downtown Hotel
Als je naar New York gaat heb je een zeer ruime keuze wat betreft hotels. Kies er dus voor om op een gunstige plek te verblijven. Het Millennium Hilton New York Downtown Hotel bevind zich direct tegenover het One World Trade Center met tevens een metrostation op loopafstand. Sterker nog, vanuit onze kamer hebben we uitzicht op de Oculus (het unieke metrostation) en op de achtergrond ook nog het WTC. De ligging is dus perfect voor een stedentrip naar New York. Er zijn verschillende type kamers maar ze zijn allemaal schoon, netjes en mooi ingericht. Met heerlijke boxspring, badkamer met een bad en een douche en toilet en een zitje bij het raam met uitzicht op het WTC. Er is roomservice beschikbaar en er zijn genoeg liften om je snel naar de hoge verdiepingen te brengen! Het hotel heeft tevens een perfecte locatie op korte afstand van het begin van de 5 Boro Bike Tour New York. Deze is altijd in het eerste weekend van Mei. Dat is toch super gaaf, dwars door New York op de fiets in een autovrije stad? Meer informatie: https://www.bike.nyc/events/td-five-boro-bike-tour/ .

Door het hele hotel is gratis WiFi. En dat is een fijn netwerk, ook als je zakelijk zou moeten werken. Het restaurant serveert goede gerechten maar ook kleine gerechten voor de kleine honger. Aan de bar kan je lekker een biertje drinken met, je raad het al, uitzicht op het WTC. Op de onderste verdieping is ook een bar waar je kunt genieten van een heerlijk drankje. Het ontbijt word hier ook geserveerd en dat bestaat uit een buffet met Bagels, verse croissants, lekkere broodjes en verschillende smeersels. Uiteraard mag ook de Amerikaanse kant van het ontbijt niet ontbreken: De Bacon, sausages en “Scrambled Eggs”. Op de 55e verdieping zijn vergaderzalen aanwezig. En op de vijfde verdieping heb je een fijn binnenzwembad met kleedkamers om even lekker de spiertjes los te gooien na een lange stadswandeling. Kamers met uitzicht op de Hudson, het One World Tradecenter of op de bruggen aan de andere kant van de stad. Fijne service, heerlijk ontbijt en natuurlijk de kwaliteit die je van een Hilton mag verwachten. Zeker een aanrader mocht je in New York verblijven. https://www3.hilton.com/en/hotels/new-york/millennium-hilton-new-york-downtown-NYCMLHH

Het Zwarte gebouw achter het metrostation is het prachtige hotel!

Schaf een New York CityPASS aan!
Je kunt liefst 42% besparen op toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden met de New York CityPASS. Liefst zes verschillende en beroemde bezienswaardigheden van de stad kun je met de pas bezoeken. En het werkt heel simpel! Je kunt hem online aanschaffen voor je vertrek. Je print dan een bevestiging uit en bij gebruik bij de bezienswaardigheden krijg je overal snelle toegang doordat je al tickets hebt! Vanaf het eerste gebruik is de CityPASS 9 dagen geldig! Je kunt hem ook bij een van de attracties ter plekke aanschaffen. Meer informatie en het boeken van de CityPASS via: https://www.citypass.com/new-york

Wat kun je allemaal bezoeken met de cityPASS?
1: Empire State Building
2: American Museum of Natural History
3: The Metropolitan Museum of Art
4: Top of the Rock Observation Deck OF Guggenheim Museum
5: Ferry Access to Statue of Liberty and Ellis Island OF Circle Line Sightseeing Cruises
6: 9/11 Memorial & Museum OF Intrepid Sea, Air & Space Museum

Afbeeldingsresultaat voor topview nyc logo

Alles zien met TopView Sightseeing
Om efficiënt en comfortabel de stad te zien boekten wij een NYC Sightseeing pass bij TopView. Je kunt dan niet alleen gebruik maken van alle bussen van TopView om de hele stad te zien, er zijn ook nog enkele extra tours met deze dubbeldekkers met open dag en je kunt zelfs met de boot mee! De comfortabele bussen van TopView zijn uitgerust met een audio systeem zodat je onderweg alle informatie tijdig hoort. Je ziet de stad niet alleen vanaf de prachtige lange straten van New York, je krijgt ook nog eens heel veel informatie over de diverse bezienswaardigheden. Er zijn meer dan 40 stops dus je kunt overal in- of uitstappen. Met de vijf routes kun je ook wijken als Brooklyn, Harlem en the Bronx bekijken. Er zijn verschillende arrangementen en bij sommige zit er een bezoek aan enkele musea en fietsenhuur bij. Kijk voor alle arrangementen op:
https://www.topviewnyc.com/

Transfers van deur tot deur met Blacklane!
We vliegen naar New York Newark Airport en niks is fijner om van te voren je transfer te regelen naar het hotel. Dat kan per metro, taxi, bus of wat dan ook, maar wij raden Blacklane aan. Voor een van te voren betaald bedrag kun je betaalbaar van het vliegveld van New York naar je hotel gebracht worden. De chauffeur wacht je op bij de luchthaven, waar bij je prijs 60 minuten wachttijd inbegrepen is. Een flesje water staat voor je klaar en je bent snel direct ben je bij je hotel. Alle rates zijn inclusief alle belastingen, toll, extra’s en fooien. Fijn toch? Zo kun je met een fijn gevoel aan je reis beginnen! En altijd leuk als er iemand op je staat te wachten bij aankomst toch? Zo hoef je niet meteen zelf te zoeken! Blacklane heeft professionele chauffeurs die goed Engels praten en natuurlijk ook de weg goed kennen! Binnen no-time sta je bij je hotel, en een beetje sightseeing kan onderweg natuurlijk ook al! Wij werden opgehaald door een nette Mercedes die bij de Businessclass hoort. Dus word je ook nog in een luxe wagen naar je bestemming gebracht! Kijk snel op https://www.blacklane.com/en/cities-new-york/. Alleen via ons krijg je 20% korting met deze code: GHRR29QH.

Blacklane: Luxe betaalbare transfers!

Andere artikelen over New York:
Fietsen in New York
Brooklyn
Onbekend Williamsburg

Parkeren bij Quick Parking!
Parkeren doen we eenvoudig en snel bij Quick Parking Schiphol. Het boekingsproces is gemakkelijk. Je dient aan te geven met welke auto je komt en met hoeveel personen. Natuurlijk geef je ook de vertrek- en aankomsttijd aan. Je rijd rustig naar de afgesproken locatie (Men heeft meerdere locaties) en daar parkeer je de auto in een vrije parkeerplaats. Er rijden een aantal bussen rond dus je hoeft niet lang te wachten voor je wordt opgehaald bij de parking en wordt afgezet bij de luchthaven. Waar je wordt afgezet, wordt je ook opgehaald. Ideaal toch? Quick Parking heeft ook vestigingen in Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Charleroi en Brussel. Voor meer informatie en boekingen kijk je op www.quickparking.nl.