Onderweg genieten met de Bose QuietComfort® Earbuds

In de zoektocht naar oordopjes van hoge kwaliteit kwam ik natuurlijk al snel uit bij Bose. Op zoek naar Earbuds die uitgerust zijn met de beste noise cancelling prestaties. En natuurlijk met het beste hifigeluid. Ze moeten natuurlijk ook fijn zitten. Dat was altijd wel mijn zorg met draadloze oordopjes. Als je al deze eigenschappen met elkaar combineert dan kom je uit bij de Bose QuietComfort® Earbuds.

Wanneer de Earbuds binnen komen maak ik ze natuurlijk meteen open. We gaan op vakantie en daar kan ik ze fijn testen. De oordopjes opladen gaat vrij eenvoudig in de meegeleverde draadloze oplader. Deze kun je weer opladen met een USB-C kabel. Wanneer je de Earbuds volledig oplaad kun je tot 6 uur genieten van jouw favoriete muziek of series. Als je even kort oplaad kan dit tot wel twee uur. En dat in slechts 15 minuten opladen. Een krachtige accu dus! Ik was altijd bang dat draadloze oordopjes snel uit mijn oren zouden vallen en ik ze dus kwijt raakte. Dit is zeker niet het geval. Bovendien zitten ze ook fijn in de oren en na uren vliegplezier voel ik ze nog steeds niet zitten. Dat is een goed teken. Overigens heb ik onderweg wel een aantal gesprekken gemist met mijn vriendin. Want ja, die Noise Cancelling werkt echt fantastisch!

Dat er zorg is besteed aan de Noise Cancelling word al snel duidelijk. Want als ik ze op doe dan hoor ik mijn omgeving direct niet meer. Ook wanneer ik even rustig op mijn iPad een serie wil kijken terwijl mijn vriendin op de bank haar favoriete Soap kijkt kan ik volledige focus op mijn eigen serie houden. Je hoort echt de omgeving niet. Wat een openbaring. Hoe dit werkt? Er zitten microfoons in de oordopjes. Deze detecteren geluid wat om je heen is. Deze microfoon produceert dan een tegengesteld signaal. Daar is jarenlang onderzoek naar gedaan en het werkt!

Dan nog even het touchscreen. Want ja, deze Bose QuietComfort® Earbuds hebben ook een touchscreen. Hiermee kun je tikken, vegen en dubbeltikken. Je kunt zo met jouw vingertoppen de functies bedienen. Ideaal toch, even op pauze zetten. De Earbuds zijn gemakkelijk middels Bluetooth te verbinden met al jouw apparaten, binnen een afstand van negen meter. Door een zweet- en weerbestendige bouw kunnen de oordopjes zweet of een beetje regen aan. De oordopjes zijn gemaakt van extra zacht siliconen materiaal voor comfort, stabiliteit en een passieve geluidsblokkering.

Kortom, ideaal om lekker naar jouw muziek te luisteren in het vliegtuig zonder dat je omgevingsgeluid hoort. Die huilende baby hoor je nu niet meer. Ook op jouw ligbed aan het zwembad luister je rustig naar de muziek. Bovendien is de comfortabele fitting in verschillende groottes te monteren. Zo maak je ze perfect passend voor jou! Wil jij ze ook hebben? Ga dan naar: https://www.bose.nl/nl_nl/products/headphones/earbuds/quietcomfort-earbuds.html#v=qc_earbuds_soapstone.