Altijd lekkere koffie met jouw Koffiemaatje®!

Wat is een ding wat (bijna) alle vakantiebestemmingen gemeen hebben? Juist! Slechte koffie! Daarom hebben wij voor jullie de ultieme uitvinding getest. Het Koffiemaatje®! Dit is een draagbaar koffiezetapparaat met meerdere functies. En je hebt naast dit apparaat alleen de koffie en water nodig. Want het is een zelf-verwarmend apparaat! Hij verwarmd tot liefst 85 graden. En dat in minder dan vijf minuten. Tijd om er een te bestellen. Ons Koffiemaatje® is snel binnen en we pakken hem meteen uit. Er zit een USB kabel bij om het apparaat mee op te laden. Zo kun je hem overal ter wereld, tijdens iedere vakantie, op de camping of voor onderweg naar jouw werk opladen. Binnen korte tijd is mijn Koffiemaatje® opgeladen en ga ik hem testen. Ik gebruik hem met mijn Nespresso capsules, maar je kunt jouw Koffiemaatje® ook gemakkelijk gebruiken met filterkoffie door de bijgeleverde adapters.

We koken eerst water. Want met gekookt water uit een thermofles zet je binnen 35 seconden jouw kop koffie! Dat gaat snel en bovendien kun je zo liefst 100 kopjes koffie zetten op de accu. Maar ook met kraanwater kun je gemakkelijk een lekker bakje koffie tevoorschijn toveren. Binnen een aantal minuten is het water opgewarmd en komt er een vers bakje koffie uit! Het apparaat zet een bakje koffie van 80 milliliter. De koffie smaakt heerlijk en het apparaat is zeer vriendelijk in gebruik. Bovendien is het Koffiemaatje® compact en heeft het een fijne vorm. Hierdoor past deze makkelijk in jouw koffer mee op vakantie. Of natuurlijk in de camper, caravan of tussen de vouwwagen. Hij past eigenlijk overal gemakkelijk mee en is licht van gewicht. Koffiemaatje® maakt het zetten van een bakje koffie weer eenvoudig en snel. De lekkerste koffie altijd bij de hand. Ik neem hem tegenwoordig zelfs mee onderweg naar mijn werk, tijdens een fietstocht of wandeltocht door de natuur. Je kunt hem overal gebruiken.

Koffiemaatje® maakt gebruik van een accu die je kunt verwijderen. Zorg ervoor dat deze niet in aanraking komt met water. Het waterreservoir vul je met water. Poeder of een capsule erin en door het filter komt er een heerlijk bakje uit in het koffiekopje. Die kun je gemakkelijk in de vaatwasser doen. Je kunt middels lichtjes zien of de batterij nog vol is en er is een knop waar je hem eenvoudig mee bedient. Ik ben er dus erg tevreden mee. Hij is verkrijgbaar in Mat zwart of in het wit. Voor meer informatie of de aanschaf van jouw nieuwe beste Koffiemaatje® kun je terecht op https://www.koffiemaatje.shop/.