Ontdek Den Haag vanuit jouw luxe Appartement

Op een steenworp afstand van het station Den Haag Holland Spoor vinden we de Haagse Toren. The Penthouse at The Hague Tower heeft appartementen en een restaurant op de bovenste verdiepingen van de Haagse Toren. Deze luxe ingerichte appartementen zijn zeker een bezoek waard. Niet alleen voor als vakantieganger, maar als Hagenees wil je natuurlijk ook een keer overnachten met zo’n prachtig uitzicht! Op meerdere verdiepingen zijn verschillende type appartementen gerealiseerd met allen spectaculair uitzicht. Bovendien is er een receptie waar je alle informatie kunt krijgen en kunt inchecken. En de auto parkeer je natuurlijk gemakkelijk tegenover de Haagse Toren bij Parkeergarage Den Haag HS.

De appartementen van The Penthouse at The Hague Tower
De appartementen van The Penthouse at The Hague Tower zijn allen netjes en modern ingericht met de nodige bravoure. Waaronder de prachtige houten vloer. De appartementen zijn volledig ingericht met moderne meubels. De keuken is ingericht met een vaatwasser, magnetron en een inboedel aan glazen en borden. De woonkamer heeft een eettafel, luxe bank en flatscreen televisie. En bovendien grote ramen met prachtig uitzicht op de stad en bij sommige appartementen zelfs op zee. Voor de zakelijke gasten is er een bureau. Op de slaapkamer treffen we een heerlijk zacht bed met een flatscreen televisie en ook grote ramen met uitzicht op de zee en stad. De badkamer is netjes ingericht met een toilet, douche en een luxe bad. Natuurlijk zijn de nodige toiletartikelen aanwezig en beschikbaar. Bovendien is er een restaurant met heerlijke gerechten die tevens prachtig uitzicht geeft over Den Haag en ruimschoots daarbuiten. Wat wil je nog meer? Luxe genieten nabij het centrum van Den Haag met prachtig uitzicht. Voor meer informatie en reserveringen ga je naar: https://www.thepenthouse.nl/nl/.

De stad Den Haag
Uiteraard mag een bezoek aan het Binnenhof niet ontbreken. Het Mauritshuis, de Eerste kamer en wat dacht je van het Torentje. De ligging aan het meertje geeft een schilderachtig beeld. En op loopafstand ligt ook weer Paleis Noordeinde. Een wandeling brengt je dus langs alle politieke en koninklijke bezienswaardigheden. Op verschillende plekken door de stad kun je heerlijk winkelen bij jouw favoriete merken. Rondom de Nieuwe Kerk zie je prachtige huisjes. Het Oude Stadhuis is ook prachtig en grenst aan de Grote Kerk. Een architectuur waar je U tegen zegt. Bijkomen doe je in een van de parken waaronder het Malieveld. Je kunt er heerlijk wandelen en bovendien genieten van rust middenin de stad. De vele restaurantjes, kroegen en winkels maken het tot een veelzijdige en prachtige stad. Mooie gebouwen maar ook de historie en musea maken Den Haag tot een perfecte bestemming voor een stedentrip.

Strand
En wat dacht je van het strand? Die is ook dichtbij. Bijvoorbeeld het strand van Kijkduin. Daar is tevens genoeg parkeergelegenheid dus daar schort het niet aan. Het brede zandstrand leent zich perfect voor een dagje strand. Bijvoorbeeld lekker op jouw handdoekje liggen en genieten van het water, de wind en de frisse lucht, of een flinke strandwandeling richting Scheveningen. Er zijn ook genoeg strandtentjes dus daar hoef je niet bang voor te zijn! Ook het Westduinpark en het Zuiderstrand zijn de moeite waard. Een flinke wandeling door de duinen brengt je bij het zandstrand. Daar zie je de kitesurfers al gaan! En wat dacht je van het unieke natuurreservaat “De Zandmotor”. Het lijkt wel een woestijn, waar de kunstmatige zandbank meters de zee in gemaakt is. Dit unieke natuurproject is nog steeds gaande en onderzoekt de werking van het water in ons voordeel!  

Parkeren via Mobypark
Mobypark is een goede en gemakkelijke parkeeroplossing in het hele land. Met verschillende parkeermogelijkheden in het hele land, en ook in de rest van Europa, kun je kiezen waar je gemakkelijk en dichtbij kunt parkeren. Daarom kozen ook wij voor Mobypark. Op de site kun je gemakkelijk zoeken op jouw bestemming. Vervolgens kies je de parking die dichtbij jouw bestemming is (of de goedkoopste) en plaats je gemakkelijk een reservering. Betaling is gemakkelijk en veilig en voila, de reservering is geplaatst. De prijzen zijn fair, de service is geweldig en in- en uitrijden doe je gemakkelijk volgens reservering. Kortom, een handige maar vooral ook fijne mogelijkheid voor jouw parkeerplaatsen te boeken, overal waar je maar wilt. Kijk voor meer informatie of reserveringen op https://www.mobypark.com/nl/.