Begin je vakantie goed: Verblijf in het Citizen M Amsterdam Airport Hotel

We vliegen weer enorm vroeg vanaf Schiphol. Drie uur ’s nachts mijn bed uit, daar heb ik geen zin in. Na even online te hebben gespeurd komen we al snel uit bij het Citizen M Amsterdam Airport Hotel. Dit hotel is namelijk letterlijk naast de terminal van Schiphol. Je loopt zelfs binnen vijf minuten Schiphol binnen! Dit willen we! En dus boeken we snel een kamer bij dit hotel. Er zijn 355 kamers in het hotel en gelukkig is er nog een tweepersoonskamer voor ons vrij. Het boekingsproces verloopt soepel en na betaling krijgen we direct een mailtje met de bevestiging. We vertrekken direct naar het moderne en luxe maar ook zeker betaalbare hotel. Onze vakantie begint direct als we binnen lopen.

Bij het binnenlopen worden we direct welkom geheten door een van de medewerkers en worden we aan een digitale receptionist gekoppeld. We checken in op een High Tech manier, wat het meteen tot een nieuwe ervaring maakt. We geven onze namen door en direct verschijnt onze reservering op het scherm. Even een pasje bij de scanner houden en we kunnen al naar onze kamer. De kamer ziet er erg modern uit en wat direct opvalt is de badkamer. Een luxe stortdouche met wastafel en toilet. Er staat een tablet op de kamer. Na een tijdje hebben we hem door. Je kunt alle lichten en gordijnen bedienen met de tablet! Het geeft weer aan dat het een hotel is met vele technische foefjes waar we erg van genieten. Het bed is ruim en we hebben vanaf onze kamer uitzicht op het platform waar de vliegtuigen staan. Wat wilt een vliegtuigliefhebber zoals ik nog meer?

We nemen nog een hapje en een drankje aan de bar van het hotel. Kleine snacks of pizza’s, alles kun je bestellen. Bij de bar werken gelukkig nog wel echte mensen. Dus een lekker praatje maken en een laatste Grolsch drinken voordat we de wereld van het Nederlandse bier verlaten. Of ja, verlaten. Het Nederlandse bier is natuurlijk wereldberoemd. Bij dezelfde bar is in de ochtend een rijk ontbijtbuffet met verse producten op je dag nog fris te starten. Na een bak koffie en een croissantje en wat broodjes zijn we klaar voor onze reis. We relaxen nog wat in de lounge en wandelen naar de vertrekhal. Wat wil je nog meer? Wil jij ook jouw reis relax en fris starten? Boek dan snel je verblijf op: https://www.citizenm.com/destinations/amsterdam/schiphol-airport-hotel.