Handige Handbagage koffers van Kofferstunter

De Kofferstunter heeft een geweldige koffer beschikbaar die je gegarandeerd als handbagage mee mag nemen het vliegtuig in bij Transavia! Want word jij ook niet gek van dat wachten op je handbagage omdat er geen plek meer voor was in het vliegtuig en deze in het ruim vervoerd moest worden? Dat is nu dus verleden tijd met de R-Way handbagagekoffer 45x40x25. Deze koffer, die erg ruim is, kun je eenvoudig kopen bij de Kofferstunter. De koffer is licht van gewicht en verrassend ruim. Zo kan ik er bijvoorbeeld spullen in kwijt voor een lang weekend en heb ik nog ruimte over! Bovendien zijn er aan de buitenkant twee handige vakjes waar je gemakkelijk je paspoort, reisbescheiden en zelfs nog een tablet of laptop in kwijt kunt! Alle vakjes kun je natuurlijk afsluiten met een degelijke rits. Een ideale koffer voor een vriendelijke prijs van €39,95.

Het gaat natuurlijk om een lichte koffer die ideaal te gebruiken is als handbagage. Aan de achterkant van de koffer zit nog een belangrijke accessoire: Een geïntegreerde adreslabel. De koffer is van binnen netjes bekleed en er is een ritsvak met gaas waarin je nog spullen kunt opbergen. Er zitten wielen onder van goed materiaal en een trekstang. Deze trekstang kun je soepel verstellen in twee verschillende maten. Zo kun je de koffer gemakkelijk achter je mee laten rollen. De koffer is vierkant waardoor je de ruimte nog beter kunt benutten en de inhoud liefst 35 liter is! Wij hebben de koffer middels een prijsvraag weggegeven aan drie tevreden lezers. En ik gebruik de koffer zelf inmiddels volop, ook als ik niet met Transavia vlieg! Voor meer informatie over de koffer ga je naar: https://www.kofferstunter.nl/rway-handbagagekoffer-45x40x25cm-zwart.html. En je kunt hem daar meteen bestellen!