Uitwaaien in Oasis Punt-West | Hotel & Beach Resort

In een natuurgebied in het uiterste Zuid Holland aan het Grevelingenmeer ligt het Oasis Punt-West | Hotel & Beach Resort. Oasis Premium Resorts mag zich de trotse eigenaar van het park noemen. Genieten van volledige rust, luxe en alle ruimte, dat doe je hier. Een heerlijke barbecue op je terras of een lekker drankje en dinertje in de beachclub. Alles is hier mogelijk. Er zijn stijlvol ingerichte luxe villa’s en hotelstudios aanwezig. Huisdieren zijn toegestaan. Sommige villa’s of hotelstudios zijn zelfs direct op het strand. In de omgeving is genoeg te beleven, met Zeeland op een korte afstand, musea in de buurt en natuurlijk de Noordzeekust op een loopafstand!

Beachclub op een fantastische locatie
In het midden van het park vind je Brasserie Zeven. Deze beachclub serveert ontbijt, lunch en diner en is tevens de receptie van het park. De beachclub ademt sfeer, luxe en rust uit. Uitzicht op het Grevelingenmeer is fantastisch! De beachclub is de hotspot van Zuid-Holland. Je hebt zelfs het gevoel dat je even op Ibiza bent! In de zomerperiode zijn er verschillende activiteiten op het resort. Een tochtje op een waterscooter, huur een funtube, een ritje op de banaan of ga flyboarden. Alles kan hier, zelfs waterskilessen of wakeboardlessen kunt u boeken. Tijdens u bezoek moet u zeker een hapje en een drankje doen in Werelds aan het Strand!

Hotelstudios
Op het park kun je een hotelstudio reserveren. Je kiest voor een twee- of vierpersoons hotelstudio aan het water. De studios hebben alles ter beschikking, waaronder een volledig ingerichtte keuken met nespressoapparraat. In de leefruimte vind je een relaxe loungebank en een tv. Uiteraard is er WiFi aanwezig en zijn er handdoekenpakketten en opgemaakte bedden altijd inclusief. Vanaf de studio’s is het slechts enkele meters lopen naar het strand. Sommige studios zijn ingedeeld op een verdieping, andere op twee. De badkamers zijn prachtig en luxe. De terrassen hebben uitzicht op omringende wateren. De hotelstudios zijn altijd dicht bij de Beachclub. Lekker snel aan een wijntje dus! Of wat anders natuurlijk.

Villa’s: Van Comfort via Deluxe naar Super VIP!
De villa’s zijn er in verschillende soorten en maten. Van een vier persoons Super VIP villa tot een acht persoons super VIP Villa. Wij verblijven in een vier persoons Villa Super VIP. Deze ruime villa’s schieten ineens boven de zandduinen omhoog. Ze zijn schitterend ontwikkeld in perfecte harmonie met de natuur. Door het design is er een geweldige lichtinval in de villa. De loungebanken, en een verborgen loungeplek via een ladder zijn zeer comfortabel. In de zeer ruime keuken staat een eettafel die genoeg plaats bied. De slaapkamers hebben heerlijke bedden en een aparte badkamer met luxe inloopdouche (Stortdouche!). Er is een groots terras waar je in de zomer tot laat kan buiten zitten. Er zijn natuurlijk verschillende soorten villa’s, dus bekijk snel het aanbod op https://www.oasisresorts.nl/punt-west.

Uren wandelen vanaf je verblijf!
Je kunt enorme wandelingen maken in het prachtige natuurgebied Punt-West. Je wandelt in de directe omgeving langs het Grevelingenmeer. Je hebt de kans om wilde dieren tegen te komen zoals vossen, roofvogels en runderen. Door het bos zijn betonnen vlonders gelegd waardoor je nog meer wandelpaden hebt. Het uitzicht over het Grevelingenmeer is op sommige plekken fantastsich, maar ineens ben je weer in het bos. Neem even een kijkje en geniet van het uitzicht uit de Vogeluitkijktoren. Of wat dacht je van een wandeling over het strand? In slechts 2 kilometer sta je op het Noordzeestrand van Ouddorp waar je kilometers langs het strand kunt wandelen! Ideaal toch?

Bunkerroute
Ook vlakbij het park vinden we de Bunkerroute. Deze route in de duinen van Zuid-Holland is ideaal voor een korte of lange wandeling. De wandeling brengt je langs bungkers die de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog hebben aangelegd in het duinengebied luisterend naar de naam “De Punt”. Op de bunkerroute staan borden met informatie over de functie van de militaire bouwwerken. De route is met nummerbordjes aangegeven zodat je niet kunt verdwalen (Wat überhaupt knap zou zijn). De bunkers waren jaren verstopt onder een dikke laag zand, maar de stichting WO2 Goeree-Overflakkee heeft de bunkers blootgelegd. Een leuke, educatieve wandeling waar je misschien wel een mitrailleur tegen komt. De bunkers maken deel uit van de Atlantikwall, een ruim 2500 kilometer lange verdedigingslinie van de Duitsers.

Ouddorp
Topografisch gezien ligt Oasis Parcs Punt-West in Zuid Holland, maar geografisch natuurlijk in de Zeeuwse eilanden. In Ouddorp zijn enkele leuke restaurantjes en kun je in de weekenden een aardig feestje vieren. Toppunt van Ouddorp is echter het geweldige lange zandstrand langs de Noordzee. Leuke beachclubs en lange strandwandelingen, in Ouddorp vermaak je jezelf prima!

De wateren rondom het park
Het Grevelingenmeer heeft een oppervlakte van ruim 110 vierkante kilometers. Het is een geliefd watersportgebied onder vele Nederlanders vanwege de natuurlijke oevers en de vele eilanden. Op enkele eilanden vind je enkele bijzondere flora en fauna en enkele leuke kustplaatsjes maken het meer compleet. Je kunt er mosselen, oesters en kreeften vinden van hoge kwaliteit die in de restaurants tevens te verkrijgen zijn. De Brouwersdam sluit het Grevelingenmeer af van de Noordzee en heeft aan de andere kant een groot zandstrand aan de Noordzee. Je kunt er bruinvissen en zeehonden tegenkomen, dus let goed op. In zowel het Grevelingenmeer als in de Noordzee kun je prima een duik nemen. En weet je nog, het Grevelingenmeer ligt aan de voet van je villa!

Zeeuwse dorpjes op een steenworp afstand
Renesse ligt op ongeveer een kwartier rijden. In de zomer zijn er veel leuke winkeltjes geopend, kun je een lekker terrasje pakken en kun je genieten van het uitgaansleven van een koning. Echter is het in de winter wat rustiger, maar zijn de restaurantjes en enkele winkels natuurlijk wel geopend. In Renesse is ook een Bowlingbaan en Biljartcentrum. Activiteiten genoeg dus. Heb je genoeg van het dorp, kun je natuurlijk naar het Noordzeestrand van Renesse. Ook Burgh-Haanstede is ook een interessant plaatsje met een mooie kerk en vele monumentale panden. Je kunt er heerlijk eten en drinken. Vergeet Koudekerke niet waar je de Plompetoren tegen komt. Deze toren van de verzonken stad Koudekerke is te bezoeken en geeft binnenin alle informatie weer over de Watersnoodramp en wat er precies gebeurd is. En wederom, let goed op! Misschien zie je wel weer een zeehond voorbij zwemmen!

Wat is er nog meer in de nabije omgeving?
– Vlissingen en Middelburg zijn een eindje weg, maar zeker de moeite waard als je voor langere tijd in de omgeving bent!
– In Zierikzee kun je goed shoppen. Het is ook een grotere stad waar veel te doen is!
– De Neeltje Jans zorgt voor een educatieve middag!
– Bezoek een van de eilanden zoals Tiengemeten. Prachtige natuur en verschillende unieke Flora en Fauna wachten op u.

Uw interesse is natuurlijk gewekt! Zoek snel een studio of villa uit op

In een natuurgebied in het uiterste Zuid Holland aan het Grevelingenmeer ligt het Oasis Punt-West | Hotel & Beach Resort. Oasis Premium Resorts mag zich de trotse eigenaar van het park noemen. Genieten van volledige rust, luxe en alle ruimte, dat doe je hier. Een heerlijke barbecue op je terras of een lekker drankje en dinertje in de beachclub. Alles is hier mogelijk. Er zijn stijlvol ingerichte luxe villa’s en hotelstudios aanwezig. Huisdieren zijn toegestaan. Sommige villa’s of hotelstudios zijn zelfs direct op het strand. In de omgeving is genoeg te beleven, met Zeeland op een korte afstand, musea in de buurt en natuurlijk de Noordzeekust op een loopafstand!

Beachclub op een fantastische locatie
In het midden van het park vind je Brasserie Zeven. Deze beachclub serveert ontbijt, lunch en diner en is tevens de receptie van het park. De beachclub ademt sfeer, luxe en rust uit. Uitzicht op het Grevelingenmeer is fantastisch! De beachclub is de hotspot van Zuid-Holland. Je hebt zelfs het gevoel dat je even op Ibiza bent! In de zomerperiode zijn er verschillende activiteiten op het resort. Een tochtje op een waterscooter, huur een funtube, een ritje op de banaan of ga flyboarden. Alles kan hier, zelfs waterskilessen of wakeboardlessen kunt u boeken. Tijdens u bezoek moet u zeker een hapje en een drankje doen in Werelds aan het Strand!

Hotelstudios
Op het park kun je een hotelstudio reserveren. Je kiest voor een twee- of vierpersoons hotelstudio aan het water. De studios hebben alles ter beschikking, waaronder een volledig ingerichtte keuken met nespressoapparraat. In de leefruimte vind je een relaxe loungebank en een tv. Uiteraard is er WiFi aanwezig en zijn er handdoekenpakketten en opgemaakte bedden altijd inclusief. Vanaf de studio’s is het slechts enkele meters lopen naar het strand. Sommige studios zijn ingedeeld op een verdieping, andere op twee. De badkamers zijn prachtig en luxe. De terrassen hebben uitzicht op omringende wateren. De hotelstudios zijn altijd dicht bij de Beachclub. Lekker snel aan een wijntje dus! Of wat anders natuurlijk.

Villa’s: Van Comfort via Deluxe naar Super VIP!
De villa’s zijn er in verschillende soorten en maten. Van een vier persoons Super VIP villa tot een acht persoons super VIP Villa. Wij verblijven in een vier persoons Villa Super VIP. Deze ruime villa’s schieten ineens boven de zandduinen omhoog. Ze zijn schitterend ontwikkeld in perfecte harmonie met de natuur. Door het design is er een geweldige lichtinval in de villa. De loungebanken, en een verborgen loungeplek via een ladder zijn zeer comfortabel. In de zeer ruime keuken staat een eettafel die genoeg plaats bied. De slaapkamers hebben heerlijke bedden en een aparte badkamer met luxe inloopdouche (Stortdouche!). Er is een groots terras waar je in de zomer tot laat kan buiten zitten. Er zijn natuurlijk verschillende soorten villa’s, dus bekijk snel het aanbod op https://www.oasisresorts.nl/punt-west.

Uren wandelen vanaf je verblijf!
Je kunt enorme wandelingen maken in het prachtige natuurgebied Punt-West. Je wandelt in de directe omgeving langs het Grevelingenmeer. Je hebt de kans om wilde dieren tegen te komen zoals vossen, roofvogels en runderen. Door het bos zijn betonnen vlonders gelegd waardoor je nog meer wandelpaden hebt. Het uitzicht over het Grevelingenmeer is op sommige plekken fantastsich, maar ineens ben je weer in het bos. Neem even een kijkje en geniet van het uitzicht uit de Vogeluitkijktoren. Of wat dacht je van een wandeling over het strand? In slechts 2 kilometer sta je op het Noordzeestrand van Ouddorp waar je kilometers langs het strand kunt wandelen! Ideaal toch?

Bunkerroute
Ook vlakbij het park vinden we de Bunkerroute. Deze route in de duinen van Zuid-Holland is ideaal voor een korte of lange wandeling. De wandeling brengt je langs bungkers die de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog hebben aangelegd in het duinengebied luisterend naar de naam “De Punt”. Op de bunkerroute staan borden met informatie over de functie van de militaire bouwwerken. De route is met nummerbordjes aangegeven zodat je niet kunt verdwalen (Wat überhaupt knap zou zijn). De bunkers waren jaren verstopt onder een dikke laag zand, maar de stichting WO2 Goeree-Overflakkee heeft de bunkers blootgelegd. Een leuke, educatieve wandeling waar je misschien wel een mitrailleur tegen komt. De bunkers maken deel uit van de Atlantikwall, een ruim 2500 kilometer lange verdedigingslinie van de Duitsers.

Ouddorp
Topografisch gezien ligt Oasis Parcs Punt-West in Zuid Holland, maar geografisch natuurlijk in de Zeeuwse eilanden. In Ouddorp zijn enkele leuke restaurantjes en kun je in de weekenden een aardig feestje vieren. Toppunt van Ouddorp is echter het geweldige lange zandstrand langs de Noordzee. Leuke beachclubs en lange strandwandelingen, in Ouddorp vermaak je jezelf prima!

De wateren rondom het park
Het Grevelingenmeer heeft een oppervlakte van ruim 110 vierkante kilometers. Het is een geliefd watersportgebied onder vele Nederlanders vanwege de natuurlijke oevers en de vele eilanden. Op enkele eilanden vind je enkele bijzondere flora en fauna en enkele leuke kustplaatsjes maken het meer compleet. Je kunt er mosselen, oesters en kreeften vinden van hoge kwaliteit die in de restaurants tevens te verkrijgen zijn. De Brouwersdam sluit het Grevelingenmeer af van de Noordzee en heeft aan de andere kant een groot zandstrand aan de Noordzee. Je kunt er bruinvissen en zeehonden tegenkomen, dus let goed op. In zowel het Grevelingenmeer als in de Noordzee kun je prima een duik nemen. En weet je nog, het Grevelingenmeer ligt aan de voet van je villa!

Zeeuwse dorpjes op een steenworp afstand
Renesse ligt op ongeveer een kwartier rijden. In de zomer zijn er veel leuke winkeltjes geopend, kun je een lekker terrasje pakken en kun je genieten van het uitgaansleven van een koning. Echter is het in de winter wat rustiger, maar zijn de restaurantjes en enkele winkels natuurlijk wel geopend. In Renesse is ook een Bowlingbaan en Biljartcentrum. Activiteiten genoeg dus. Heb je genoeg van het dorp, kun je natuurlijk naar het Noordzeestrand van Renesse. Ook Burgh-Haanstede is ook een interessant plaatsje met een mooie kerk en vele monumentale panden. Je kunt er heerlijk eten en drinken. Vergeet Koudekerke niet waar je de Plompetoren tegen komt. Deze toren van de verzonken stad Koudekerke is te bezoeken en geeft binnenin alle informatie weer over de Watersnoodramp en wat er precies gebeurd is. En wederom, let goed op! Misschien zie je wel weer een zeehond voorbij zwemmen!

Wat is er nog meer in de nabije omgeving?
– Vlissingen en Middelburg zijn een eindje weg, maar zeker de moeite waard als je voor langere tijd in de omgeving bent!
– In Zierikzee kun je goed shoppen. Het is ook een grotere stad waar veel te doen is!
– De Neeltje Jans zorgt voor een educatieve middag!
– Bezoek een van de eilanden zoals Tiengemeten. Prachtige natuur en verschillende unieke Flora en Fauna wachten op u.

Uw interesse is natuurlijk gewekt! Zoek snel een studio of villa uit op

In een natuurgebied in het uiterste Zuid Holland aan het Grevelingenmeer ligt het Oasis Punt-West | Hotel & Beach Resort. Oasis Premium Resorts mag zich de trotse eigenaar van het park noemen. Genieten van volledige rust, luxe en alle ruimte, dat doe je hier. Een heerlijke barbecue op je terras of een lekker drankje en dinertje in de beachclub. Alles is hier mogelijk. Er zijn stijlvol ingerichte luxe villa’s en hotelstudios aanwezig. Huisdieren zijn toegestaan. Sommige villa’s of hotelstudios zijn zelfs direct op het strand. In de omgeving is genoeg te beleven, met Zeeland op een korte afstand, musea in de buurt en natuurlijk de Noordzeekust op een loopafstand!

Beachclub op een fantastische locatie
In het midden van het park vind je Brasserie Zeven. Deze beachclub serveert ontbijt, lunch en diner en is tevens de receptie van het park. De beachclub ademt sfeer, luxe en rust uit. Uitzicht op het Grevelingenmeer is fantastisch! De beachclub is de hotspot van Zuid-Holland. Je hebt zelfs het gevoel dat je even op Ibiza bent! In de zomerperiode zijn er verschillende activiteiten op het resort. Een tochtje op een waterscooter, huur een funtube, een ritje op de banaan of ga flyboarden. Alles kan hier, zelfs waterskilessen of wakeboardlessen kunt u boeken. Tijdens u bezoek moet u zeker een hapje en een drankje doen in Werelds aan het Strand!

Hotelstudios
Op het park kun je een hotelstudio reserveren. Je kiest voor een twee- of vierpersoons hotelstudio aan het water. De studios hebben alles ter beschikking, waaronder een volledig ingerichtte keuken met nespressoapparraat. In de leefruimte vind je een relaxe loungebank en een tv. Uiteraard is er WiFi aanwezig en zijn er handdoekenpakketten en opgemaakte bedden altijd inclusief. Vanaf de studio’s is het slechts enkele meters lopen naar het strand. Sommige studios zijn ingedeeld op een verdieping, andere op twee. De badkamers zijn prachtig en luxe. De terrassen hebben uitzicht op omringende wateren. De hotelstudios zijn altijd dicht bij de Beachclub. Lekker snel aan een wijntje dus! Of wat anders natuurlijk.

Villa’s: Van Comfort via Deluxe naar Super VIP!
De villa’s zijn er in verschillende soorten en maten. Van een vier persoons Super VIP villa tot een acht persoons super VIP Villa. Wij verblijven in een vier persoons Villa Super VIP. Deze ruime villa’s schieten ineens boven de zandduinen omhoog. Ze zijn schitterend ontwikkeld in perfecte harmonie met de natuur. Door het design is er een geweldige lichtinval in de villa. De loungebanken, en een verborgen loungeplek via een ladder zijn zeer comfortabel. In de zeer ruime keuken staat een eettafel die genoeg plaats bied. De slaapkamers hebben heerlijke bedden en een aparte badkamer met luxe inloopdouche (Stortdouche!). Er is een groots terras waar je in de zomer tot laat kan buiten zitten. Er zijn natuurlijk verschillende soorten villa’s, dus bekijk snel het aanbod op https://www.oasisresorts.nl/punt-west.

Uren wandelen vanaf je verblijf!
Je kunt enorme wandelingen maken in het prachtige natuurgebied Punt-West. Je wandelt in de directe omgeving langs het Grevelingenmeer. Je hebt de kans om wilde dieren tegen te komen zoals vossen, roofvogels en runderen. Door het bos zijn betonnen vlonders gelegd waardoor je nog meer wandelpaden hebt. Het uitzicht over het Grevelingenmeer is op sommige plekken fantastsich, maar ineens ben je weer in het bos. Neem even een kijkje en geniet van het uitzicht uit de Vogeluitkijktoren. Of wat dacht je van een wandeling over het strand? In slechts 2 kilometer sta je op het Noordzeestrand van Ouddorp waar je kilometers langs het strand kunt wandelen! Ideaal toch?

Bunkerroute
Ook vlakbij het park vinden we de Bunkerroute. Deze route in de duinen van Zuid-Holland is ideaal voor een korte of lange wandeling. De wandeling brengt je langs bungkers die de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog hebben aangelegd in het duinengebied luisterend naar de naam “De Punt”. Op de bunkerroute staan borden met informatie over de functie van de militaire bouwwerken. De route is met nummerbordjes aangegeven zodat je niet kunt verdwalen (Wat überhaupt knap zou zijn). De bunkers waren jaren verstopt onder een dikke laag zand, maar de stichting WO2 Goeree-Overflakkee heeft de bunkers blootgelegd. Een leuke, educatieve wandeling waar je misschien wel een mitrailleur tegen komt. De bunkers maken deel uit van de Atlantikwall, een ruim 2500 kilometer lange verdedigingslinie van de Duitsers.

Ouddorp
Topografisch gezien ligt Oasis Parcs Punt-West in Zuid Holland, maar geografisch natuurlijk in de Zeeuwse eilanden. In Ouddorp zijn enkele leuke restaurantjes en kun je in de weekenden een aardig feestje vieren. Toppunt van Ouddorp is echter het geweldige lange zandstrand langs de Noordzee. Leuke beachclubs en lange strandwandelingen, in Ouddorp vermaak je jezelf prima!

De wateren rondom het park
Het Grevelingenmeer heeft een oppervlakte van ruim 110 vierkante kilometers. Het is een geliefd watersportgebied onder vele Nederlanders vanwege de natuurlijke oevers en de vele eilanden. Op enkele eilanden vind je enkele bijzondere flora en fauna en enkele leuke kustplaatsjes maken het meer compleet. Je kunt er mosselen, oesters en kreeften vinden van hoge kwaliteit die in de restaurants tevens te verkrijgen zijn. De Brouwersdam sluit het Grevelingenmeer af van de Noordzee en heeft aan de andere kant een groot zandstrand aan de Noordzee. Je kunt er bruinvissen en zeehonden tegenkomen, dus let goed op. In zowel het Grevelingenmeer als in de Noordzee kun je prima een duik nemen. En weet je nog, het Grevelingenmeer ligt aan de voet van je villa!

Zeeuwse dorpjes op een steenworp afstand
Renesse ligt op ongeveer een kwartier rijden. In de zomer zijn er veel leuke winkeltjes geopend, kun je een lekker terrasje pakken en kun je genieten van het uitgaansleven van een koning. Echter is het in de winter wat rustiger, maar zijn de restaurantjes en enkele winkels natuurlijk wel geopend. In Renesse is ook een Bowlingbaan en Biljartcentrum. Activiteiten genoeg dus. Heb je genoeg van het dorp, kun je natuurlijk naar het Noordzeestrand van Renesse. Ook Burgh-Haanstede is ook een interessant plaatsje met een mooie kerk en vele monumentale panden. Je kunt er heerlijk eten en drinken. Vergeet Koudekerke niet waar je de Plompetoren tegen komt. Deze toren van de verzonken stad Koudekerke is te bezoeken en geeft binnenin alle informatie weer over de Watersnoodramp en wat er precies gebeurd is. En wederom, let goed op! Misschien zie je wel weer een zeehond voorbij zwemmen!

Wat is er nog meer in de nabije omgeving?
– Vlissingen en Middelburg zijn een eindje weg, maar zeker de moeite waard als je voor langere tijd in de omgeving bent!
– In Zierikzee kun je goed shoppen. Het is ook een grotere stad waar veel te doen is!
– De Neeltje Jans zorgt voor een educatieve middag!
– Bezoek een van de eilanden zoals Tiengemeten. Prachtige natuur en verschillende unieke Flora en Fauna wachten op u.

Uw interesse is natuurlijk gewekt! Zoek snel een studio of villa uit op https://www.oasisresorts.nl/punt-west.