All Inclusive vakantie op Gran Canaria

Zicht over Taurito en de Hotels vanaf de kamerOp zoek naar een heerlijke All Inclusive vakantie, niet te ver weg en toch goede temperaturen? Zoek dan niet verder! Op Gran Canaria is het altijd Lente en in onze zomermaanden erg warm. Een vlucht naar Gran Canaria duurt ongeveer 4,5 uur en je bent in een totaal andere wereld. Op het vulkanische eiland is veel te doen, zo ontdek je in ons eerdere artikel hier. Nu gaan we ons richten op een welverdiende luie vakantie. We reizen ongeveer drie kwartier van het vliegveld naar het in de rotsen gebouwde vakantiedorp Taurito. In deze schitterende baai heeft Paradise Hotels enkele prachtige hotels ingericht. Wij checken in bij Hotel Paradise Valle Taurito en een heerlijke vakantie gaat van start.

Moderne kamers
Het rustige hotel heeft volledig ingerichte kamers met een prachtig groot balkon en zijzeezicht. En dat is bij alle kamers zo, omdat het hotel tegen een rots is opgebouwd. Op het balkon staat twee stoelen en een tafel. Je kunt overdag genieten van een zonnetje op het Schitterende kamers in het hotelbalkon tot in de avond. In de kamer is een ruime plek ingericht voor de boxspring. Het moderne zachte bed is vrij groot. Aan het voeteinde is een lange tafel waar de handdoeken klaar liggen. Op beide nachtkastjes is een lampje en een stopcontact. De kamer is erg modern verlicht met led verlichting achter het bed. In de kamer is ook nog een zitje met een lekkere relax stoel en tafel. Naast rustieke moderne decoratie is er ook een mooie badkamer met bad, douche en toilet. In de kamer heb je airconditioning, een telefoon, minibar (leeg), een kluis, satelliet televisie en een haardroger. De kamers zijn aangepast voor minder validen.

Zwemmen en Sporten
Er is een dagelijks programma vol activiteiten georganiseerd door het vrolijke animatieteam. Daar is onder andere Stretching, tafeltennis, bowlen, aquagym, boogschieten, volleybal, Entertainment in het grote zwembadtennis, minigolf, yoga, sjoelen, schietsport, waterpolo, darts, tai chi, butaka, bachata, gap, aerobics, salsa en enkele competities en cocktail spellen. Je kunt zelf gebruik maken van twee tennisbanen en twee paddle-tennis banen. Er is een squashbaan. Op de 18-hole minigolfbaan kun je een rondje spelen, vlakbij kun je ook nog Jeu de Boules spelen. Watersportactiviteiten komen later aan bod. Het zwembad, wat ook toegankelijk is voor minder validen, ligt er prachtig bij en heeft de hele dag zon. Bij de bar kun je altijd wat te drinken halen, in de middag snacks. Het zwembad is verwarmd. Er is ook een kinderbad aanwezig en een solarium met terras. De Wellness & Spa Krabi is ook te gebruiken! Handdoeken kun je daar tevens huren, je betaald alleen een tientje borg. Je kunt ook gebruik maken van het Lago Oasis water park met vele zwembaden, glijbanen, lol en leuke activiteiten voor de familie. Let op, dit park word met zeewater aangevoerd en is niet verwarmd.

Entertainment
Het entertainment wordt voor de drie Paradise resorts centraal geregeld. Zes dagen per week Taurito by nightword dagelijks een sportprogramma gedaan. Iedereen heeft de mogelijkheid mee te doen. De vrolijke en vriendelijke entertainers kom je bij het zwembad al ophalen, maar met niet te veel lawaai. Overdag zijn er ook professionele shows en is er soms live muziek. In de avond is er een show of is er live muziek en voor de kinderen is er een minidisco, teen club en kun je spelletjes als bowlen en knuffels winnen in de speelhal. Je kunt ook gebruik maken van de fitnessruimte.

All Inclusive Formule
Je verblijft in de gekozen kamer, handdoeken kunnen altijd worden gewisseld, volledige inboedel voor de badkamer en eten en drinken is inbegrepen. Tijdens het ontbijt kun je een omeletje laten bakken. Warme dranken zijn dan ook inclusief. Het ontbijt is erg uitgebreid. Naast het ontbijt is ook de lunch en het diner in het buffetrestaurant. Je kunt er Eten en drinken is genietengenieten van Show cooking en thema-avonden. De keuze is ruim en de dranken zijn ook inclusief (Wijn en Bier, cocktails kun je er niet halen). In de bar kun je tot laat in de avond genieten van een drankje. Je kunt er ook pool spelen en genieten van entertainment.

All Inclusive Schema:
08:00-10:30 Buffet breakfast in het Buffet restaurant
10:30-13:00 Sleepy breakfast (continental breakfast) in Bar Bistro Paraiso
10:30-13:00 Snacks in Bar Bistro Paraiso
13:00-15:00 Lunch buffet in het Buffet restaurant
13:00-18:00 Snacks in het Bar Bistro Paraiso
16:00-17:00 Tea Time (pastries, coffee, tea) in het Bar Bistro Paraiso
16:00-17:00 “Coffee and Cake”: coffee, tea and cake (once a week)in het Bar Bistro Paraiso
19:00-21:30 Dinner buffet (show cooking/theme nights)               in het Buffet restaurant

In de Bar Bistro Paraiso kun je van 10:00 tot 18:00 genieten van Alcoholische en Non alcoholische dranken van het All Inclusive menu waaronder: frisdranken, sappen, koffie, thee, bier, wijn en cocktails. Er zijn ook dranken waar je voor moet betalen, alles staat op de kaart. In de Bar Salón Paraiso kun je tussen 18:00 en 24:00 genieten van dranken van het All Inclusive menu. De drank is inclusief tot 23:00. In de Arena Plaza bar moet je ook voor sommige dranken betalen. Boek je kamer op http://www.paradisehotels.es/en/hotel-paradise-valle-taurito/.De kamer, van een andere hoek

Het Dorp Taurito
Taurito is eigenlijk geen historisch dorp, maar heeft een klein centrum met winkeltjes voor kleding, een supermarkt, pinautomaat en een pleintje. Daar kun je excursies regelen. Het prachtige zandstrand is tevens ideaal om een dagje heerlijk te genieten van het mooie weer. De andere hotels zijn Hotel Paradise Lago Taurito. Dat hotel heeft drie sterren en prachtig uitzicht van de meeste kamers en is vooral gericht op families. Het andere vier sterren hotel, Paradise Costa Taurito, is rustiger en richt zich vooral op de rust en stilte. Eten en drinken is net als bij Hotel Paradise Valle Taurito perfect ingeregeld. Elke hotelkamer heeft een prachtig uitzicht. Midden tussen alle resorts is een groot waterpark, zoals al eerder vermeld met zout water. Daar kun je ook eten en drinken, en is een discotheek. Voor alle informatie over het resort en Taurito bezoek je de website: http://www.paradisehotels.es/.

Aquasports Watersports Gran Canaria
Aquasports is gevestigd direct aan het strand van Taurito. Je kunt er onder andere een Jet Ski safari doen, Parasailen, met een speedboot langs de prachtige kust varen, flyboarden, met de Op de Jetski bananenboot mee, op een hoverboard en nog veel meer. Wij gingen met de Jet Ski Safari mee. Een tocht van 40 minuten. Tweemaal daags vertrekt er een Jetski Safari, en ook in de winter is dit een geweldige bezigheid. Na de veiligheidsbespreking wandel je het water in en brengt de gids je naar je eigen jetski. Tijdens de tocht zien we onder andere prachtige verlaten stranden, een restaurantje langs de kust, grotten en de schitterende rotskusten. Naast de vriendelijke service en de prachtige ervaring, is dit natuurlijk een mooi avontuur die je zeker niet mag missen. Neem contact op en boek via http://www.watersports-grancanaria.com/ je tour! Na afloop kun je voor een klein prijsje ook nog eens een cd kopen en heb je foto’s van jezelf op de jetski!

[wpgmappity id=”78″]