Puur genieten in Hotel Skalakot

Hotel Skalakot: een paradijs in een paradijselijke omgeving. De kamers zijn ruim, het bed is groot, het restaurant serveert overheerlijk eten, de mensen zijn er vriendelijk en verwelkomend en de spa met enorme jacuzzi maakt het helemaal af.  

Het hotel vormt tevens het startpunt van een aantal mooie wandeltochten. Met name de tocht bovenlangs de kloof is een avontuurlijke hike. Onderweg heb je continu zicht op de rivier, de omliggende bergen en de diepte van de kloof. Deze kloof heeft veel weg van de bekende Fjadrárgljúfur kloof (waar Justin Bieber een clip opnam), alleen zal je hier nauwelijks andere wandelaars treffen. Daardoor is de natuur nog indrukwekkender.

In plaats van wandelen kan je vanuit Skalakot ook tochten per paard ondernemen. Het hotel bezit dan ook een manage met veel IJslandse paarden. Voor meer informatie, kijk op https://skalakot.is/.