De Prijzen: Floriade 2012, Living Nature!

De Floriade is de Wereld Tuinbouw Expo die van 5 april t/m 7 oktober 2012 in Venlo wordt georganiseerd.
Meer dan 100 deelnemers brengen samen een ode aan de tuinbouw. Het park bestaat uit 5 unieke werelden die door bosgebied aan elkaar zijn verbonden en waar gedurende een half jaar ‘s werelds mooiste tuinen en paviljoens zijn te bewonderen. Werelden waarin je de natuur steeds op een andere manier ziet, voelt en beleeft.

De Floriade is een mondiaal spektakel waar ook in 2012 weer vele tientallen landen aan mee zullen doen. Je wordt ondergedompeld in een smeltkroes van culturen en maakt kennis met andere gebruiken en rituelen.
Duurzame, innovatieve eyecatchers op het gebied van architectuur, zijn als eerste te bezichtigen op de Floriade. Er is een dagelijks cultureel programma vol muziek, dans, theater en beeldende kunst uit de hele wereld. In vijf sfeervolle restaurants geniet je van heerlijke seizoensproducten en Limburgse streekgerechten. In de 30 meter hoge kabelbaan zweef je over het park en met talloze spannende, vernieuwende en leerzame activiteiten en workshops is Floriade 2012 een spectaculaire ontdekkingsreis voor kinderen.
Floriade 2012 laat je de natuur beleven!
Bezoek: www.floriade.nl

[wpgmappity id=”36″]