Genieten aan het water bij MarinaPark Bad Nederrijn

Met een prachtige ligging aan de Neder-Rijn is MarinaPark Nederrijn een prachtig park met een knusse sfeer nabij Maurik. Je kunt ervoor kiezen om te kamperen of, zoals wij, in een prachtig vakantiehuisje te overnachten. Op het park zelf is al voor iedereen wat te doen. Je kunt bijvoorbeeld een bootje huren, er is een speeltuin voor de kinderen en je kunt er zwemmen bij het strand. Maar je kunt ook op het terras van je huisje kijken naar voorbijvarende bootjes. Geniet met een heerlijk drankje van de schitterende zonsondergang en je verblijf is compleet. Bij de receptie is tevens een restaurant wat lekkere gerechten serveert. Zo hoef je het park dus niet eens af. Maar wel even de omgeving bekijken natuurlijk.

Waar verblijf je in?
Wij verblijven in een luxe vakantie Villa Maritiem met twee slaapkamers en aan het water. Wanneer we bij ons huisje aan komen zien we al de prachtige ligging met uitzicht op de Neder-Rijn. Het is een luxe en sfeervolle vrijstaande woning. Naast veel privacy is er een groot houten terras met fijne stoelen en een tafel. Voor als het wat warm wordt, of als je even uit de zon wilt, kun je ook de parasol uitslaan. De Villa heeft een hoog plafond waardoor het een ruimtelijk gevoel geeft. De woonkamer is modern ingericht met een bank, stoelen en een kleed onder de salontafel. Er is een televisie met Netflix beschikbaar zodat je jouw favoriete serie gewoon kunt kijken. Wel inloggen met je eigen account natuurlijk! De luxe en moderne woonkeuken maken de ruimte perfect af. Deze heeft alles wat je eigenlijk nodig hebt voor een fijne en relaxte vakantie. Een vaatwasser, koel- vriescombinatie, kookplaat met ingebouwde afzuiger en een Nespresso apparaat.

De villa heeft twee luxe slaapkamers met fijne en comfortabele boxsprings. Tevens is er in beide slaapkamers een flatscreen televisie. Mocht je het te warm hebben kun je ook nog een airconditioning bijboeken. In de slaapkamers is genoeg opbergruimte beschikbaar zodat je al jouw spullen gemakkelijk kwijt kunt. De luxe badkamer van de villa is een lust voor het oog. Naast een moderne look heeft deze natuurlijk ook alles wat je nodig hebt. Een fijne regendouche, toilet en zelfs een dubbele wastafel. En iets wat ik erg fijn vind maar vaak in bijvoorbeeld hotelkamers mis; er is een raampje die open kan! De villa heeft veel grote ramen waardoor je eigenlijk overal wel mooi uitzicht hebt over de rivier of de jachthaven. Bij iedere villa is plek voor minimaal een auto. In de villa mag uiteraard niet worden gerookt. Er is een inpandige berging en je kunt gebruik maken van gratis draadloos internet. Ik kan nog wel veel meer vertellen over de prachtige villa, maar de foto’s spreken denk ik ook voor zich.

Wat is er allemaal te doen?
MarinaPark Bad Nederrijn is een werkelijk paradijs voor watersporters. Er is zelfs een waterskivereniging naast het vakantiepark waar je tevens kunt wakeboarden. Maar je kunt er zwemmen, een bootje huren en het is een perfecte plek om te vissen. Je kunt ook met een bootje naar een van de eilandjes varen en daar aanleggen om een strandje helemaal voor jezelf te hebben. Er is een tankstation op 500 meter en je vaart bijvoorbeeld ook zo Wijk bij Duurstede of Amerongen in. Bij de receptie of voor vertrek kun je ook een bootje huren. Voor de kinderen zijn er veel speeltoestellen te vinden. Zij kunnen zich uren vermaken met klauteren, klimmen en glijden. Tijdens de vakantieperiodes is er zelfs animatie. Bij de receptie kun je ook fietsen, E-choppers of een Airconditioning huren. Bij de lobby is een parkeerplaats waar je de auto kunt opladen. Brasserie de Loswal is het culinaire hoogtepunt van MarinaPark Bad Nederrijn. Hier kun je genieten van een heerlijke maaltijd, lekker borreltje met een hapje. Ook hier heb je vanaf het terras weer prachtig uitzicht op een van de jachthavens. En aan de overkant van het water heb je uitzicht op de Utrechtse Heuvelrug. Heerlijk eten of borrelen met prachtig uitzicht dus! Voor de kampeerliefhebbers met bijvoorbeeld caravan zijn er ruime plekken aan het water.

Ben je ook enthousiast geraak over MarinaPark Bad Nederrijn. Kijk dan snel op de website en boek jouw verblijf in een van de prachtige luxe villa’s: https://www.marinaparken.nl/bad-nederrijn.

De Betuwe
Vanuit je villa fiets je zo de Betuwe in. Een prachtig gebied vol met fruitbomen. Je komt onderweg langs leuke theetuinen en ontdekt de kleine dorpjes zoals Maurik, Lienden en Eck en Wiel.  Bovendien zijn de prachtige dorpjes langs de Linge binnen handbereik. Je fietst dan door de weilanden, langs appelbomen en door knusse dorpjes met een leuk centrum. Een heerlijk terrasje is ook snel binnen handbereik.  Lekker over de dijk fietsen is ook een aanrader. En daar kun je bijvoorbeeld het pontje pakken richting de Utrechtse Heuvelrug.

De Utrechtse Heuvelrug
Als je de pont bij Eck en Wiel pakt fiets je zo Amerongen binnen. Kasteel Amerongen is een perfecte eerste stop. Je hebt daar enkele wandelroutes zodat je het landgoed kunt ontdekken. In Amerongen zelf zijn leuke terrasjes en kun je bijvoorbeeld de Amerongse Berg beklimmen, het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug. Daar zijn ook weer enkele interessante Mountainbike routes en wandelpaden. Hier kun je flink hoogtemeters maken! De omliggende dorpen Elst, Leersum en Overberg zijn ook gemakkelijk aan te fietsen. En wacht dacht je van Rhenen, waar je het Ouwehands Dierenpark kunt bezoeken.