Bezoek het nieuwe Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Aan het eind van de Vissershaven direct aan de Noordzee heeft Inntel Hotels een prachtig nieuw hotel geopend. Sinds begin van het jaar kun je verblijven op een van de 13 verdiepingen van het prachtige Inntel Hotels Den Haag Marina Beach. Een iconisch gebouw direct aan het strand van Scheveningen. Je loopt zo het strand op! In een van de 226 luxe kamers heb je uitzicht op de Noordzee, het Noorderstrand of de skyline van Den Haag. Met een heerlijk restaurant en een zwembad is het hotel uitgerust met alle luxe voor een heerlijk weekend of nachtje weg. Bovendien sta je zo in Scheveningen op de pier of in de binnenstad van Den Haag.

Kamers en Suites
Het hotel heeft verschillende type kamers met natuurlijk de daarbij horende prijzen. Van een City View Kamer tot een Sea view Kamer en zelfs XL varianten van deze.  Er zijn ook Wellness kamers en die raad ik dan ook aan. Wij sliepen in een Wellness Sea View Kamer. Naast zoals de naam al zegt zeezicht is dit een extra grote kamer van 44 vierkante meters met een Inntel LXRY bed. Een heerlijke boxspring met een fijn matras. Bovendien heb je van ieder punt zicht op zee. Niet alleen vanuit bed, onze luxe ronde vrijstaande whirlpool, meer ook van onder de douche of van in de Sauna. Ja zeker, deze luxe Wellness kamer heeft een heerlijke privésauna. De ronde whirlpool is geschikt voor twee personen en heeft ook romantische verlichting. Lekker genieten van een glas bubbels, besteld bij de room service, met uitzicht over de Scheveningse Boulevard. Achter ons bed op de muur een unieke tekening met daarop bijzondere schepen die de Scheveningse haven bezoeken. Maak gebruik van de Bubbels & Bath special: https://www.inntelhotelsdenhaagmarinabeach.nl/bubbles-bath-special/.

Eten, Drinken en faciliteiten
Bar & Brasserie Willem I is het bekroonde restaurant van het hotel. Op de begane grond heb je een ruim terras waar je kunt genieten van een hapje en drankje. De drankenkaart is zeer uitgebreid. Op de uitgebreide cocktailkaart staan zomerse knallers en de lekkerste Gin Tonics. Je kunt plaats nemen op de heerlijke loungebanken op het terras en genieten van de zee. Ook binnen is er plaats genoeg om een heerlijk hapje en een drankje te nuttigen. En in de avond geniet je van de prachtige zonsondergang! Je kunt daarna á la carte dineren. Naast verschillende wijnen kun je kiezen uit heerlijke plaatselijke gerechten. Zoals heerlijke Fish & Chips of Ravioli burrata. Ook een heerlijke, verse pizza behoord tot de mogelijkheden. In de ochtend kun je hier een heerlijk ontbijtbuffet nuttigen. Met het lekkerste beleg en de verste broodjes. Op de bovenste etage is het wellness centre “Spa Flow”. Er is een Turks stoombad, relaxruimte, buitenterras en een Panorama Sauna. Maar de infinitypool doet het hem! Heerlijk genieten bij Inntel Hotels Den Haag Marina Beach? Ga naar: https://www.inntelhotelsdenhaagmarinabeach.nl/.

Intro:
Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Kamers & Suites:
Verschillende type kamers

Eten, drinken en Faciliteiten:
Bar & Brasserie Willem I
Spa Flow

De stad Den Haag
Uiteraard mag een bezoek aan het Binnenhof niet ontbreken. Het Mauritshuis, de Eerste kamer en wat dacht je van het Torentje. De ligging aan het meertje geeft een schilderachtig beeld. En op loopafstand ligt ook weer Paleis Noordeinde. Een wandeling brengt je dus langs alle politieke en koninklijke bezienswaardigheden. Op verschillende plekken door de stad kun je heerlijk winkelen bij jouw favoriete merken. Rondom de Nieuwe Kerk zie je prachtige huisjes. Het Oude Stadhuis is ook prachtig en grenst aan de Grote Kerk. Een architectuur waar je U tegen zegt. Bijkomen doe je in een van de parken waaronder het Malieveld. Je kunt er heerlijk wandelen en bovendien genieten van rust middenin de stad. De vele restaurantjes, kroegen en winkels maken het tot een veelzijdige en prachtige stad. Mooie gebouwen maar ook de historie en musea maken Den Haag tot een perfecte bestemming voor een stedentrip.

Een bezoek aan SEA LIFE Scheveningen
Aan de boulevard van Scheveningen, op loopafstand van het hotel, vinden we SEA LIFE Scheveningen. Middenin de stad even genieten van een prachtige Aquarium! Ontdek de onderwaterwereld. Je komt vissen en zoogdieren tegen die leven in de Noordzee, maar ook vele die leven in andere zeeën. In het Noordzee Aquarium leer je alles over bijvoorbeeld Kreeften. In Amazonia ontmoeten we de Kaaiman. Die eet maar een keer per week, maar wat een prachtig dier om te zien! In het tropische gedeelte komen we de gekleurde vissen tegen, waaronder de clowvisjes en anemonen. In de onderwatertunnel loop je onder de haaien en het schildpad door! Je ziet ook roggen voorbij schieten. De kwallen zijn ook zeker interessant! Deze dieren bestaan voornamelijk uit water en door de spelende verlichting zie je prachtige schouwspellen. De zeepaarden zijn natuurlijk ook fantastisch. Wat een leuke dieren, en er zijn zoveel verschillende soorten. Buiten zien we nog de otters en de Humbolt Pinguïns. Wat een prachtige dag! Voor meer informatie of tickets ga je naar https://www.visitsealife.com/scheveningen/.

Stranden
En wat dacht je van het strand? Die is ook dichtbij. Voor de deur zelfs. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld het strand van Kijkduin. Daar is tevens genoeg parkeergelegenheid dus daar schort het niet aan. Het brede zandstrand leent zich perfect voor een dagje strand. Bijvoorbeeld lekker op jouw handdoekje liggen en genieten van het water, de wind en de frisse lucht, of een flinke strandwandeling richting Scheveningen. Er zijn ook genoeg strandtentjes dus daar hoef je niet bang voor te zijn! Ook het Westduinpark en het Zuiderstrand zijn de moeite waard. Een flinke wandeling door de duinen brengt je bij het zandstrand. Daar zie je de kitesurfers al gaan! En wat dacht je van het unieke natuurreservaat “De Zandmotor”. Het lijkt wel een woestijn, waar de kunstmatige zandbank meters de zee in gemaakt is. Dit unieke natuurproject is nog steeds gaande en onderzoekt de werking van het water in ons voordeel!