Dos Palmas: Uniek verblijf in Costa Rica

 

Peter Hoffmans (53 jaar)
Woonplaats: Lagos del Coyol/La Garita, Alajuela, Costa Rica
In Costa Rica sinds 2002
Woonplaats voorheen Vinkeveen, Nederland

Ik ben 25 jaar geleden verliefd geworden op Costa Rica én op Flor, mijn huidige vrouw. Na hier getrouwd te zijn hebben Flor en ik nog 10 jaar in Nederland geleefd. Hierna besloten we om naar Costa Rica te gaan en een hotel op te bouwen in Rio Segundo/Alajuela, met de naam Hotel Dos Palmas.

Na een traag begin, begon het steeds beter te lopen en moesten vaker nee zeggen tegen geïnteresseerden voor een overnachting. Daarom hebben we nu 8 jaar geleden nog een hotel erbij genomen in Lagos del Coyol/La Garita, Alajuela. Dit is het Dos Palmas Country Inn Hotel en ligt 15 minuten van de luchthaven,Lagos del Coyol en ligt dichtbij Atenas en profiteert daardoor van de hele goede klimaat eigenschappen van Atenas. Atenas staat zelfs op de 3eplaats als beste klimaat ter wereld.

Hier een korte uitleg over beide hotels en omgeving.

Dos Palmas Airport/Studio apartments
Dos Palmas Airport is een klein, maar gezellige studio-appartementen complex die het exotische karakter van Costa Rica heeft. Het B&B wordt omgeven door tropische tuinen en beschikt over een prachtig zwembad waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken. Dos Palmas Airport is een echt familiebedrijf en dit zult u zeker merken wanneer u hier verblijft.

De Studio-appartementen

De koloniale stijl van de studio-appartementen zijn gecombineerd met het moderne comfort die ervoor zorgen dat u een aangenaam en ontspannen verblijf heeft bij Dos Palmas Airport. De sfeer van de B&B is uitmuntend geschikt voor zowel zakenreizigers als toeristen. Wanneer u in een studio-appartement verblijf kunt u in de ochtend genieten van een heerlijk continentaal ontbijt buffet. Moet u vroeg vertrekken voor het vliegtuig en heeft u hierdoor geen tijd voor ontbijt? Geen probleem! Wij maken een heerlijk ontbijtpakketje voor u klaar, waardoor u toch even lekker kunt ontbijten.

Vlakbij het internationale luchthaven van San José

Dos Palmas Airport ligt op twee minuten afstand van het internationale vliegveld van San Jose en biedt hierdoor een perfecte start of eindpunt van uw bezoek aan Costa Rica. Wanneer u aankomt of vertrekt met een internationale vlucht zit transport van of naar het vliegveld inbegrepen.

Dos Palmas Country Inn
Ontsnap aan de drukte in een van onze 11 kamers bij Dos Palmas Country Inn gelegen in een rustig gebied met een mooie tuin. Rust uit in onze rancho en geniet van het mooie uitzicht. Neem een verfrissende duik in het zwembad, eet smakelijk van onze zelf gemaakte gerechten en maak gebruik van de TV en WIFI verbinding. Hotel Dos Palmas is een familie bedrijf en wij willen dat onze gasten zich snel thuis voelen. Net als ons personeel zullen wij er alles aan doen om u een zo mooi mogelijke tijd te laten beleven in Costa Rica!

 

Door de kleine afstand die Hotel Dos Palmas van het vliegveld afligt is het de perfecte plek om rustig uw reis te beginnen en deze hier te eindigen. Het vliegveld ligt op ongeveer 15 minuten van het hotel vandaan. Wij kunnen eventueel transport van en naar het vliegveld voor u regelen. Via Dos Palmas kunt u gebruik maken van korting op lokale tours en voordelige prijzen voor het huren van een auto.


Auto huren in Costa Rica           

Veel mensen ontdekken het mooie Costa Rica,zelfstandig met een huurauto en daarbij is een 4wd zeker geen overbodige luxe en natuurlijk is een huurauto met de juiste kwaliteit en service super belangrijk! Na jaren verschillende verhuurbedrijven verkend te hebben ben ik bij een uiterst betrouwbaar bedrijf met de naam Thrifty blijven hangen en is er een goed huwelijk ontstaan. Het is mogelijk om via de services van het hotel een auto te huren tegen een scherpe prijs of vraag is naar een vrijblijvende prijsopgave, Dos Palmas en Thrifty zullen u niet teleurstellen!

Geen aanbetaling
Geen zorgen, want je betaalt met je creditcard pas op het moment van ingebruikname van de huurauto. Dus je hoeft geen aanbetaling te doen!

High lights centrale vallei

Voor velen is Dos Palmas het eerste en laatste hotel in Costa Rica. Zó dicht bij het vliegveld, en mét ophaalservice is Dos Palmas Airport een prima uitvalsbasis om de Centrale Vallei te verkennen – en daar is heel wat te zien,waaronder Vulkaan Poas,La Paz Waterfall gardens,Sarchi,Britt koffietour,Vulkaan Irazu,Cartago enz.

 

Bezoek nu onze website www.dospalmascr.com of mail naar hoteldospalmas@gmail.com en ervaar onze gastvrijheid nu zelf.