Verblijf in Belize met Vacasa

Door: Donna en Melissa. Belize daar ben je dan! Wat hebben wij naar je uitgekeken. Na een lange reis zijn wij aangekomen op het vaste land in het plaatsje Placencia. Een echte strandvakantie bestemming die vooral heel populair is onder Noord Amerikanen. Placencia voelt aan als een dorp door de kleine straatjes en gekleurde huisjes, maar tegelijkertijd ook als een eiland aangezien het wordt omringd door water. Aan het grote zandstrand staan verschillende soorten huisjes en appartementen. Geen grote hotelketens met massatouristen, maar kleinschaligheid wat zich uit in luxe en rust.
Geweldig verblijf Mirasol in Placencia
Een van die luxe vakantiehuizen aan het strand is Villa Mirasol. Tijdens een wandeling over het strand zou verblijf Mirasol niet onopgemerkt aan je voorbij gaan. De mooi afgewerkte en stijlvolle villa ligt er prachtig bij aan het witte zandstrand van Placencia. Het bevindt zich midden in het centrum, dichtbij de restaurants en supermarkt. Voor een weekje vakantie of een familie uitje naar Placencia is Villa Mirasol een perfecte keus. Maar ook wanneer je tijdens een backpack trip toe bent aan een plek dat alles te bieden heeft is verblijf Mirasol een goede keus.
De villa is opgedeeld in drie componenten. De benedenverdieping bestaat uit twee luxe appartementen waar plaats is voor twee tot vier personen. De gehele bovenverdieping biedt ruimte aan maximaal zes personen. De appartementen zijn stijlvol en tactisch ingedeeld en aan alles is gedacht. De ruime keuken is voorzien van een vaatwasser, oven en magnetron. De slaapkamer heeft een geweldig bed waar je de hele dag wel in wilt blijven liggen. Ook de badkamer is tot in de details afgewerkt. Geen schoon shirtje meer in de koffer? Zover zal het vast niet komen, want elk appartement is uitgerust met wasmachine en droger. Naast alle luxe in het appartement heeft het verblijf ook een prive terras dat is uitgerust met een heerlijk zwembad. Daarnaast is er een barbaque aanwezig waar gebruik gemaakt van mag worden.
Wij hadden het geluk dat op een ochtend, nog voordat de zon door kwam er meerdere dolfijnen te zien waren vanaf het balkon van Villa Mirasol. Een geweldig en uniek gezicht was dit!

Over Vacasa
Villa Mirasol is een van de luxe vakantiehuizen dat Vacasa te bieden heeft. Vacasa heeft een gigantisch aanbod in vakantiehuizen in o.a. Centraal Amerika, Europa en de Verenigde Staten. Bij Vacasa staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het vriendelijke en behulpzame personeel staat dag en nacht voor u klaar tijdens uw verblijf. Bent u van plan om binnenkort op vakantie te gaan? Neem dan eens een kijkje op www.vacasa.com. Wie weet staat er voor u ook wel een geweldig verblijf te wachten.