Bezoek Recreatiepark de Leistert

Prachtige huisjes in de LeistertIn een prachtig gebied vlakbij het plaatsje Roggel vind u een prachtig recreatiepark. Naast kamperen zijn er enkele mooie villa’s tot uw beschikking. Recreatiepark De Leistert heeft zelfs nog meer te bieden. Een groot zwemparadijs, leuke activiteiten in de centrale hal, maar ook uitstapjes in de mooie omgeving zijn zeker de moeite waard. Even lekker genieten van de rust met uw gezin in een huisje, of lekker lange wandelingen maken in het nabij gelegen bos. In het winkeltje elke ochtend even een broodje halen, een visje vangen in de visvijver of gewoon lekker ontspannen in de Sauna van het huisje. Ontspanning en rust zijn de toverwoorden tijdens een verblijf in Recreatiepark De Leistert.

Informatie over het park
Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden in Recreatiepark de Leistert. Naast de ruime Zonsondergang @De Leistertkampeerplekken zijn er ook enkele luxe bungalows en is er de mogelijkheid om Glamping te ontdekken. Kamperen, maar dan net even iets luxer. De luxe bungalows hebben een privésauna, whirlpool en zijn ingericht in een stijl van een vakantieboerderij. Comfortabele kampeerplaatsen met bijvoorbeeld speelhuisjes of privé sanitair, chalets en schitterende Galmping tenten. Daarnaast zijn er ook nog de Leistert lodges, een net iets luxere variant van de gewone chalets. Voor verhuur van particuliere stacaravans kun je terecht op de website van Recreatiepark de Leistert.

De Bungalows
De bungalows, die wel wat weg hebben van een mooie luxe boerderijvilla, zijn prachtig! Van binnen, maar ook van buiten ziet het er prachtig uit. Van buiten lijkt het net of je in een Onze Bungalow van Binnenboerderijdorp wandelt. Binnen waan je jezelf in een luxe villa met alles erop en eraan. Er zijn zes verschillende type bungalows. Voor 5, 6, 7, 9, 11 en 13 personen. De zespersoons Bungalow is een VIP Bungalow. Naast vloerverwarming, een eigen keuken met vaatwasser, Flatscreen televisie met Playstation 3, en twee badkamers zoals in de andere villa’s vaak ook het geval is (De grotere huisjes hebben meerdere badkamers), zijn er enkele luxe toevoegingen gedaan. Zo is er een gashaard en een Barbecue aanwezig zodat u heerlijk kunt genieten van een barbecue bij uw huisje. Daarnaast is het zelfs mogelijk dit in de winter te doen, omdat er een terrasverwarmer hangt!

Maar dat is nog niet alles! Er is namelijk in de tweede badkamer boven een sauna aanwezig! Zo Een van de prachtige huisjeskunt u echt heerlijk tot rust komen in deze prachtige bungalow. En alsof dat nog niet genoeg is kunt u ook nog ontspannen onder de zonnebank! De bungalows staan allen op een royaal kavel. Zo kunt u rustig de kinderen buiten laten, en mag u zelfs in sommige bungalows uw huisdier meenemen. De oprit van deze villa biedt plaats aan 2 auto’s.

De Plaza
In een grote hal is van alles te beleven! Welkom op de Plaza. Hier is een grote overdekte speelplaats met een groot indoor speeltoestel. Erg fijn dus om als het buiten slecht weer is hier te genieten met de kids! Ook in de Plaza is een supermarkt waar je alle dagelijkse kost kunt vinden. Erg handig voor als je iets bent vergeten, verse broodjes in de ochtend of Ingang van de Plaza @de Leistertgewoon voor de dagelijkse boodschappen. In het klushuis kunnen kinderen knippen en plakken en lekker laten zien hoe handig ze zijn! Het sportcafé mag ook niet ontbreken. Naast Air Hockey en pooltafels, hangen er dartborden en is er sport op televisie. Er is een mooi en goed restaurant aanwezig waar je kunt genieten van heerlijke lokale en internationale gerechten en een goede service. Probeer zeker eens een van de lokale biertjes! In de snackcorner kun je snacks afhalen en er is een ijscobar waar je ook een pizza of sandwich kunt bestellen.

Naast bovenstaand is er natuurlijk nog veel meer aanwezig. Wat dacht u van een heerlijk zwembad? Het subtropische zwembad is het gehele jaar geopend. Hier kun je een heerlijke Een Potje darten @ De Leistertduik nemen en genieten van waterpret met de kinderen! Er zijn glijbanen, verwarmde baden en natuurlijk een zwembadbar met terrasje. Buiten is een golfslagbad waar je bij goed weer van kan genieten! Er is een visvijver, tafeltennistafel, vele speeltuinen en een bowlingbaan. Kortom, van alles te doen op het park tijdens uw welverdiende vakantie. Tijdens alle weekenden en schoolvakanties is er een uitgebreid recreatieprogramma.

Kijk voor verdere informatie en voor reserveringen op de website: https://www.leistert.nl/.

Activiteiten in de omgeving
Prachtige bossen naast De LeistertVanuit het park loop je aan de achterzijde direct het bos in. Je kunt daar lekker wandelen met de huisdieren of genieten van een heerlijke wandeling met elkaar. Het is een ruim gebied zodat je niet snel uitgewandeld raakt. Nationaal park de Grote Peel en De Meinweg zijn vlakbij en ook goed voor een mooie wandeling en een heerlijk dagje uit. Tijdens een wandeling in het nabijgelegen natuurgebied het Leudal ontdek je vooral leuke duinen, naaldbossen, heidegebied en bosvennen.

Shoppen in DesignerOutlet Roermond
Het Designer Outlet in Roermond is het grootste van dDesigneroutlet Roermonde Benelux en Duitsland. Hier vindt u tientallen designmerken. Het is een leuk dagje uit aangezien het is opgezet als een binnenstad. Je loopt van winkel naar winkel en hebt er ook nog de mogelijkheid om te genieten van een hapje en een drankje. De grotere merken zijn hier gevestigd en bieden een korting tot soms wel 70%. Tijdens sommige perioden krijg je zelfs op de outletprijs nog extra korting. Je kunt cadeaubonnen aanschaffen. De outlet is elke dag geopend. Voor de laatste nieuwtjes, aanbiedingen en openingstijden kijk je op http://www.mcarthurglen.com/nl/designer-outlet-roermond/nl/. Afstand vanaf de Leistert is slechts vijftien kilometer.

Het witte stadje Thorn
Thorn is een stadje dat voor vele toeristen een bezoek waard is. Het is een van oorsprong adellijk stadje. Toen de adellijke stand vertrok, heeft het de reputatie gekregen: “Het Witte Het gemoedelijke witte stadje ThornStadje”. De huizen zijn wit geverfd waardoor het een prachtig uiterlijk heeft. Rondom de prachtige abdijkerk is het heerlijk toeven. Pak een terrasje in een van de idyllische straatjes of bezoek de abdijkerk. Een wandeling door de smalle straatjes over de met maaskeien bestraatte steegjes laat je snel zien dat het een schitterend fotogeniek dorpje is. De afstand van de Leistert is slechts twintig kilometer.

Kijk in het kopje “Omgeving” op de website https://www.leistert.nl voor meer informatie over de omgeving en uitstapjes.