Met Realtours naar Noord-Portugal

Het Noorden van Portugal is dé bestemming voor wie iets anders zoekt dan de stranden van de Algarve of de drukte van Lissabon. Hier vindt men nog de werkelijk Portugese manier van leven en ongerepte natuur. Van april tot en met oktober is het mogelijk om kennis te maken met vele unieke en onvergetelijke plekken in dit  mooie gebied. De nieuwe reisorganisatie Realtours biedt een 8-daagse groepsreis aan in en rond de bekende wijnstreek van de rivier de Douro.

De Douro-streek is onderdeel van het Werelderfgoed van de UNESCO. Op de oevers groeien de druiven waar de wereldberoemde portwijn van wordt gemaakt en de kleine stadjes aan de rivier ademen een eigen, unieke sfeer. Realtours neemt de reiziger mee langs en over de rivier en langs veel meer verborgen schatten die eromheen liggen en het verdienen om ontdekt te worden. De steden in dit gebied zijn rijk aan historie. Hier loopt men vaak in de voetsporen van Portugese ontdekkingsreizigers uit de 15 de en 16e eeuw. Onder deskundige Nederlandse begeleiding bezoekt de reiziger verschillende historische steden, authentieke dorpen en een prachtig natuurgebied.

Realtours biedt een afwisselend programma met excursies voor zowel de actieve als de ontspannen reiziger. Er is bewust voor gekozen om in kleine groepen te reizen om persoonsgerichte service aan alle reizigers te kunnen bieden. Deze 8-daagse groepsreis is nu te boeken via verschillende reisorganisaties in Nederland en Vlaanderen. Kijk voor meer informatie op www.realtours.nl.

[wpgmappity id=”16″]