RIU opent in Marokko

Riu Hotels & ResortsRIU Hotels & Resorts opende onlangs op 1 mei twee hotels in Marokko, een in de Marokkaanse badplaats Agadir en een andere in de stad Marrakech. Dankzij de uitstekende werkrelatie die sinds 2002 met de Tikida Groep wordt onderhouden, wordt de groei in het Mahgreb land gecontinueerd. De keten heeft er al drie hotels, twee in Agadir en een in Marrakech. Deze bestemming heeft de gasten en partners van de hotelketen verleid met zijn schoonheid, de kwaliteit van de service en de nabijheid.

Riu Grand Palace Tikida Golf is een boutique hotel van 54 kamers en ligt midden op de golfbaan Du Soleil. Dit is, samen met het Riu Grand Palace Maspalomas Oasis de Gran Canaria, het tweede hotel in de exclusieve en luxueuze lijn Riu Grand Palace. De nieuwe vestiging heeft twee zwembaden, een restaurant met een wijnkelder en tweemaal per dag gratis transport voor gasten die willen genieten van de diverse faciliteiten van Riu Tikida Beach, dat direct aan zee ligt.

Reeds op 1 mei werd ook Riu Tikida Garden in Marrakech geopend, na een renovatie van de gebouwen om ze aan te passen aan de kwaliteitsstandaard van de hotelketen. Het hotel biedt 255 kamers, een uitgelezen gastronomisch aanbod in zijn drie restaurants en de gerenommeerde All Inclusive service van RIU, waardoor het veranderd is in een ideale optie voor een gezinsvakantie.

In de komende winter wordt de derde opening van dit jaar voorzien in Marokko. Hotel Riu Palace Tikida Agadir zal direct aan zee liggen en 462 kamers tellen en de kenmerkende service en uitstekende gastronomie van RIU bieden. Dit hotel zal het derde hotel van RIU in Agadir zijn en het zesde in het totale aanbod van RIU in Marokko.

Carmen Riu, lid van de Raad van Bestuur van RIU Hotels & Resorts, heeft gezegd dat “Marokko een fascinerend land is vanwege zijn rijke cultuur en zijn exotische tradities. Dit alles, gecombineerd met het landschap, de stranden en de gastronomie maken van Marokko een volwaardige vakantiebestemming, die elk jaar duizenden toeristen trekt”. Daarbij komt dat Grupo Tikida een “ideale partner voor groei in het land is, dankzij het feit dat beide bedrijven dezelfde waarden delen: hoge eisen aan kwaliteit, toewijding aan service en een uitstekende kwaliteit-prijs verhouding”.

Riu Hotels & ResortsOver RIU Hotels & Resorts:
De internationale keten RIU begon in Mallorca, Spanje, in 1953 als een klein vakantiehotel van de familie Riu, oprichter en huidig eigenaar in de derde generatie. Het bedrijf concentreert zich op toeristische hotels. 50% van de vestigingen biedt de gerenommeerde All inclusive by RIU service. Met de opening van het eerste stadshotel in 2010 heeft RIU het aanbod van producten uitgebreid met een lijn van stedelijke hotels genaamd RIU Plaza. RIU Hotels & Resorts heeft op dit moment meer dan 100 hotels in 19 landen die elk jaar meer dan 3,1 miljoen gasten ontvangen en met in totaal 23.400 werknemers. Tegenwoordig is RIU de 27ste beste keten ter wereld, een van de belangrijkste in het Caribisch gebied en de vierde in Spanje.
Voor meer informatie over RIU: http://www.riu.com/.

[wpgmappity id=”6″]