Geopend: het ClubHotel Riu Palm Azur in Tunesië

Het nieuwe ClubHotel, All inclusive met 4 sterren, heeft 390 kamers en is het tiende hotel van de keten RIU in Tunesië. RIU Hotels & Resorts heeft zijn tiende hotel in Tunesië geopend en dit is het tweede op het eiland Djerba. Het ClubHotel Riu Palm Azur ligt direct aan zee op 6 kilometer van het winkelgebied en dertig kilometer van het vliegveld van Djerba. Het nieuwe ClubHotel, met 4 sterren en All Inclusive service, werd op 26 april geopend en heeft 390 kamers, waaronder gezinskamers en prestige suites. Het biedt ook een conferentiezaal, vier restaurants en vier bars, naast vele andere diensten. Tijdens de warmste maanden kunnen de gasten genieten van twee buitenzwembaden en een kinderbad, terwijl de gasten in de winter gebruik kunnen maken van een verwarmd binnenbad.

De gasten kunnen zich tegoed doen aan een breed gastronomisch aanbod in het nieuwe ClubHotel Riu Palm Azur, dat een hoofdrestaurant heeft en drie thema restaurants: het Oosterse, het Tunesische en het Mediterraanse restaurant. Het hotel biedt ook vier verschillende bars voor het genieten van de uitgebreide cocktailkaart en de nationale en internationale drankjes van RIU. Het nieuwe ClubHotel Riu Palm Azur heeft ook een fitnessruimte, spa, tennisbanen en beach volleybal, ongemotoriseerde watersporten, een speeltuin, een hobbyclub met activiteiten voor de hele familie en het Riu Land programma,  het nieuwe animatieprogramma voor kinderen met activiteiten gericht op verschillende leeftijdsgroepen: van 4 tot 7 jaar en van 8 tot 12 jaar. En op slechts 10 kilometer afstand ligt er voor de golfliefhebbers een golfbaan van 27 holes.

Riu Hotels & ResortsHet eiland Djerba staat bekend als de “Tuin van de Middellandse Zee” vanwege de uitbundige vegetatie en de exotische gastronomie. Het 25 kilometer lange eiland ligt ten zuiden an Tunesië en heeft goudgele stranden en kristalhelder water, omgeven door palmbomen. Boek het hotel nu op www.riu.com en geniet van de luxe die je gewend bent van RIU Hotels.

[wpgmappity id=”7″]